Ana sayfa Dizi Haberleri “Leydi” Güngör Bayrak’ın muhteşem dönüşü! Çok yakında yeni bir dizide!

“Leydi” Güngör Bayrak’ın muhteşem dönüşü! Çok yakında yeni bir dizide!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk sinemasının efsane isimlerinden Güngör Bayrak çok yakında yepyeni bir diziyle karşımıza çıkacak. “Leydi” unvanına sahip ve geçmişteki oyuncu cesur oyunculuk hayatıyla tanınan Bayrak, zarafetinden hiçbir şey kaybetmedi.

Oyunculuğa Devekuşu Kabare’de başlayan güzel oyuncu 1979 yılında Yılmaz Güney’in senaryosunu yazdığı Düşman isimli filmle Sinema Eleştirmenleri En İyi Kadıncı Oyuncu ödülüne sahip oldu.

Bir dönem şarkıcılık yapan Bayrak, dönemin çeşitli erotik dergilerinde çıplak pozlar verdi. Banu Alkan, Hülya Avşar, Oya Aydoğan gibi zamanın diğer seksi kabul edilen ünlülerinin aksine, ince ve uzun vücut hatlarına sahipti.

“Leydi” Güngör Bayrak'ın muhteşem dönüşü! Çok yakında yeni bir dizide! 8

Sir unvanlı, Cezayir asıllı işadamı Houari Berichi’yle evlendikten sonra “Leydi” unvanı aldı. Bir dönem Paris’te yaşayan Güngör Bayrak, 1996 yılında Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü’nü kazandı ve 2000 yılında mezun oldu.

Bugüne kadar birçok filmde rol alan ve albüm çıkartan Güngör Bayrak dizi oyunculuğuna ise 1995 yılında Palavra Aşklar ile başladı. 2005 yılında yayınlanan Gümüş dizisiyle yeniden yıldızı parlayan Güngör Bayrak yıllar sonra hayranlarının karşısındaydı.

2011 yılında Şüphe isimli dizide rol aldıktan sonra en son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam’da Belkıs isimli karakteri canlandırdı. Güngör Bayrak şimdi de Annemizi Saklarken isimli dizide yeniden hayranlarının karşısında olacak.

“Leydi” Güngör Bayrak'ın muhteşem dönüşü! Çok yakında yeni bir dizide! 9

OJO Pictures tarafından çekilen Annemizi Saklarken dizisinin başrollerinde Kutsi, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Ece Yaşar, Hatice Aslan gibi isimler var. Dizi, henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alan üç çocuk annesi Handan ile evli iş adamı Dündar’ın hikayesini anlatıyor.

Barış Yöş’ün yöneteceği ve Star TV’de yayınlanacak Annemizi Saklarken dizisi çekimlere başladı. Çok yakında ekranlarda olacak.