Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Doğan’ı Murat Aygen’in işte gerçek ailesi! Oyuncu, meslektaşıyla evli!

Yasak Elma’nın Doğan’ı Murat Aygen’in işte gerçek ailesi! Oyuncu, meslektaşıyla evli!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Murat Aygen ‘Mucize Doktor’ dizisinde canlandırdığı ‘Tanju’ karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. İki sezon süren ve büyük başarı kazanan dizinin final yapmasının ardından oyuncunun nerede rol alacağı merak ediliyordu.

Murat Aygen yeni sezonda Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’nın 5. sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıktı. Oyuncu Yasak Elma’da yine sert ve kendinden emin bir karakter olan ‘Doğan’a hayat veriyor. Dizilerde yalnız ve  karizmatik kişiliklere hayat veren Murat Aygen’in gerçek hayatında mutlu bir evliliği ve bir de kızı var.

Oyuncu 2010 yılında kendisi gibi oyuncu olan Nihan Aslı Elmas ile evlendi. Hatta çift, 2013-2015 yılları arasında Star TV’de yayınlanan Medcezir dizisinde birlikte rol aldı. Murat Aygen dizide Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı ‘Mira’ karakterinin babası ‘Faruk’ karakterine hayat verdi. Eşi Nihan Aslı Elmas ise aynı dizide Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı ‘Eylül’ün üvey annesi ‘Gamze’yi oynadı.

Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen'in işte gerçek ailesi! Oyuncu, meslektaşıyla evli! 7

Çift mutlu birlikteliğini 2015 yılında bir kız çocuğuyla taçlandırdı. Nil adında kızı olan Murat Aygen ailesiyle fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak ‘Nil’le hayat bambaşka’ yazdı.

Çok yönlü bir oyuncu olan Murat Aygen aynı zamanda 2000 – 2001 yıllarında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera ve Müzikal Bölümü’nde Şan öğretim üyesi, 2000 – 2004 yılları arasında İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Tiyatro Tekniği öğretim üyesi olarak görev yaptı.

Murat Aygen, 1985 yılından beri reklam sektöründe oyuncu, metin yazarı, sanat yönetmeni, süpervizör, yardımcı yönetmen, dublaj sanatçısı, 1998 yılından beri de sinema ve televizyon sektöründe oyuncu olarak yer alıyor.