Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk hayranlarına yeni bir dizi müjdesi geldi!

Melisa Aslı Pamuk hayranlarına yeni bir dizi müjdesi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -2012 yılında Yer Gök Aşk isimli projede Sevda karakteri ile yer alan Melisa Aslı Pamuk, o tarihten bu yana birbirinden önemli yapımlarda bulundu. Başarılı performansının yanı sıra güzelliği ile de geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, üst üste yeni projelerde yer alarak tecrübelerini artırıyor.

Kurt Seyit ve Şura dizisindeki Ayşe karakteri ile hatırlanan, Kara Sevda dizisindeki Asu ile büyük çıkış yapan Melisa Aslı Pamuk, Çarpışma dizisindeki Cemre karakteriyle de yine etkili performansını ortaya koymuştu.

2020 yılında çok umut bağlanan Yeni Hayat isimli dizi beklentilerin altında reyting alınca yayından kaldırılmıştı. Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak çok iyi bir iş çıkartan oyuncu, Hay Sultan isimli TRT projesinde de rol aldı ve şimdi yeni bir dizi için de anlaşma sağladı.

Leyla Lydia Tuğutlu’nun daha önce kabul ettiği Hayaller ve Hayatlar isimli yapımdan ayrılmasının ardından Melisa Aslı Pamuk ile anlaşıldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncu Setenay karakteriyle hikayede yer alacak.

Bein Connect platformu için hazırlanan dijital dizinin kadrosunda iddialı isimler yer alıyor. NGM Media tarafından hazırlıkları titizlikle yapılan projede; Aybüke Pusat, Serkay Tütüncü, Özge Gürel gibi önemli oyuncuları bir arada izleyeceksiniz.

4 arkadaşın hayat hikayesinin anlatılacağı proje için 25 Aralık’ta sete çıkılacak.