Ana sayfa Sosyal Medya Anne olmaya hazırlanan Leyla Lydia Tuğutlu, kilo korkusu mu yaşıyor?

Anne olmaya hazırlanan Leyla Lydia Tuğutlu, kilo korkusu mu yaşıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Karadayı dizisinde canlandırdığı ‘Songül Kara’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç ile birlikte başrolde yer aldığı Tatlı İntikam dizisi ile geniş bir kitle tarafından tanındı.

Bir süredir ekranlardan uzakta olan sevilen oyuncunun geçtiğimiz aylarda, sessiz sedasız evlendiği ortaya çıkmıştı. Uzun süredir birlikte olduğu Ceyhun Ergin’den İtalya’da evlenme teklifi alan oyuncu evlendiğini açıklayarak, “Biz o işi hallettik, pandemi öncesinde zaten evlilik teklifini almıştım. Araya pandemi girdi ve çok uzadı. İnsanların çok gözüne sokmak istemedik. Büyük bir düğün benim için çok da önemli değil zaten” ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında hamile olduğunu duyuran güzel oyuncu, şimdilerde anne olmak için gün sayıyor. Bestyle Magazin Dergisi’nin Ekim ayı sayısına kapak olan oyuncu, karnı burnunda objektif karşısına geçti.

Anne olmaya hazırlanan Leyla Lydia Tuğutlu, kilo korkusu mu yaşıyor? 8

Dergiye verdiği röportajda, yaşadığı hamilelik süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu, kilo korkusu olmadığını ifade etti. Tuğutlu; “Sürecin başından beri kilo alma korkusuyla yaşamıyorum. İlginç bir şekilde bedenimle ilgili hiçbir kaygı taşımıyorum. Her gün yoga yapıyorum ve yürüyorum. Bulabildiğim iyi kitapları okuyorum. Hamilelikle ilgili bile ne kadar bilgi kirliliği olduğunu gördüm” dedi.

Anne olmaya hazırlanan Leyla Lydia Tuğutlu, kilo korkusu mu yaşıyor? 9

Dergide güzel oyuncu hakkında şu ifadelere yer verildi; “Sakinliği ve güzelliği ile tanınan bir oyuncu Leyla Lydia. Naifliği oyunculuğuna da yansıdığı için işleri konusunda oldukça hassas ve seçici. Bu zamana kadar çok farklı karakterlere hayat verdi ve hepsinin de başarısıyla üstesinden geldi. Şimdilerde dönüp baktığında kendisiyle gurur duyduğu işlere imza atmış olmanın keyfini yaşıyor. Ve aynı zamanda anneliğe hazırlık yolcuğunda. Leyla ile hem geçmiş tecrübeleri hem de ileriye dönük projeleri hakkında detaylı konuştuk ve iyi bir çekime imza attık. Siz de çok seveceksiniz.”