Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Lezzet Akademisi yemek yarışması farklı konseptiyle göz dolduracak!

Lezzet Akademisi yemek yarışması farklı konseptiyle göz dolduracak!

tarafından ker_def

Televizyon ekranında yemek yarışmalarının sayısı her geçen gün artıyor… Yemekteyiz’in ardından hafta içi 5 gün yayınlanmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının yanı sıra, Star TV’de de Kocam Yaparsa yemek yarışması başlamak için gün sayıyor. Show TV ise bu atağa Lezzet Akademisi isimli yarışma programıyla yanıt verecek. Ayrıca TV8 ekranında da MasterChef Türkiye’nin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı da merak ediliyor.

Show TV ekranlarında yeni bir yemek yarışması başlıyor. Lezzet Akademisi isimli yarışmada, 6 genç şef adayı ünlü şeflerin beğenisini kazanmaya çalışacak.

Lezzet Akademisi’nin jüri üyeliklerini şef Aylin Yazıcıoğlu, şef İsmet Saz, şef Danilo Zan yapacak.

Aşçılık eğitimi almış 6 genç şef adayı, geleneksel Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini yaparak mücadele edecek. Yarışmada konuk jürileri yer alırken, Berfin Erdoğan da yarışmacı koçluğunu yapacak.

Sedef İybar’ın sunuculuğunda geçecek kıyasıya bir rekabetin ekrana geleceği yepyeni yemek yarışması Lezzet Akademisi yakında Show TV’de!

Hem ünlü yemeklerimizin hazırlanışındaki püf noktalarını görecek, hem klasik yemeklerimizin farklı uygulamalarıyla yeni fikirler edinecek hem de eğlence dolu bir yarışmanın heyecanını yaşayacaksınız.

Lezzet Akademisi yakında Show TV’de başlıyor!