Ana sayfa Sosyal Medya Askerden yeni gelen Halit Özgür Sarı, soluğu Bensu Soral ile oynayacağı filmin setinde aldı!

Askerden yeni gelen Halit Özgür Sarı, soluğu Bensu Soral ile oynayacağı filmin setinde aldı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Süleyman karakteriyle bir anda yıldızı parlayan genç oyuncu Halit Özgür Sarı, en son Kardeşlerim isimli dizide Kadir Eren karakterini canlandırdı. Kardeşlerim dizisinin ardından vatani görevini yapmayı tercih eden genç oyuncu, ayağının tozu ile soluğu başrolünü oynayacağı “Özel Ders” adlı sinema filminin setinde aldı.

Halit Özgür Sarı, Bensu Soral ile birlikte rol alacağı filmin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü, senaryosunu ise Murat Dişli ile Yasemin Erturan yazıyor. OGM Pictures ile Organic Film’in ortaklaşa çekeceği film dijital platform Netflix’te yayınlanacak.

Askerden yeni gelen Halit Özgür Sarı, soluğu Bensu Soral ile oynayacağı filmin setinde aldı! 7

“Özel Ders” adlı sinema filminde Burak karakterine Halit Özgür Sarı, Azra karakterine ise Bensu Soral hayat verecek. Oyuncu kadrosunda ayrıca genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden Elif Ceren Balıkçı, Helin Kandemir ve Rami Narin yer alacak.

Son olarak Atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Kadir Eren karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı’nın diziden ani ayrılışı büyük olay olmuştu. Dizi izleyicisinin hiç beklemediği bu ayrılık uzun süre sosyal medya gündeminden düşmedi.

Son dönemin yetenekli genç isimleri arasında yer alan Halit Özgür Sarı, daha önce Geçen Yaz, Diriliş Ertuğrul, Şampiyon, Hakan: Muhafız, Kırmızı oda gibi başarılı yapımlarda rol alma şansı buldu.