Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde her şey o kadar hızlı değişecek ki, şaşıracaksınız!

Mahkum dizisinde her şey o kadar hızlı değişecek ki, şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Mahkum dizisi ikinci sezona başlıyor. 15 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak olan 25. bölüm ile yepyeni bir dönem de başlamış olacak. Dizinin yeni sezonunda çok etkili sahneler ve güçlü bir hikaye bulacaksınız. Yeni sezonda çok daha iyi bir hikaye düzeni oluşturulduğu yönünde bilgiler geldi. Dizinin senaryosundaki bu değişimin izleyicileri de daha 25. bölümden itibaren fazlasıyla etkilemesi bekleniyor.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ikilisinin muhteşem performansları ile taçlandırdıkları ilk sezon bir hayli başarılı geçmişti. Sezonun sonlarına doğru, dizinin hikayesine yönelik eleştiriler vardı. İkinci sezonda bu eleştirilerin azalması ve heyecanın yeniden öne çıkması bekleniyor.

Peki 25. yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar: Yaşadığı travmatik sürecin sonucunda inzivaya çekilen Fırat Bulut, cübbesini asıp sadece kızıyla ilgilenmeye karar vermiştir. Şehrin bazı yerlerinde Barış Yesari maskesi ile işlenen cinayetler, devleti harekete geçirir. Barış’ı kutsallaştırmaya çalışan bu psikopatlarla mücadele edebilecek tek kişi Fırat Bulut’tur.

Fırat, bu teklifleri reddeder. Ta ki ölü olarak bilinen Barış’ın bu şehirde nefes aldığını öğrenene kadar… Geri dönecektir. Ama cübbesiz, prosedürsüz ve seçili insanlardan kuracağı özel ekibiyle…

Ölümler ve büyük ızdırapların içinden sıyrılıp gelen, yeniden doğduğuna inanan Barış Yesari, bambaşka biri olarak döner şehre. Artık amacı sadece kendi intikamı değil, ruhu öldürülmüş herkesin intikamını almaktır. Büge ve oğluyla yeni bir gelecek hayal ederken, yerin altında kurduğu mahkum ordusuyla birlikte harekete geçer. Adalet er ya da geç sağlanacaktır.

Yerin altında kendi vicdan terazisiyle adalet sağlamaya çalışan Barış, yerin üstünde toplumu bu rahatsız tiplerden korumaya çalışan Fırat… İki ezeli düşman; esas adaleti bulmak için her zamankinden daha sert bir savaşın içine girerler.