Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinde şaşırtan ayrılık! Hiç kimse bunu beklemiyordu!

Mahkum dizisinde şaşırtan ayrılık! Hiç kimse bunu beklemiyordu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon en başarılı yeni işi olan Mahkum, perşembe akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Yayınlandığı akşamın reytinglerinde zirveyi ele geçiren ve bir daha bırakmayan dizinin çok önemli bir oyuncusunun ayrılacağı ortaya çıktı.

Mahkum dizisi hem reytinglerde hem de sosyal medyada çok başarılı bir şekilde devam ediyor. Konusunun yanı sıra oyunculuklarıyla da dikkat çeken diziden çok önemli bir oyuncunun ayrılacağı açıklandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Mahkum’da Cemre karakterine hayat veren Seray Kaya diziden ayrılıyor.

Ayrılığın gerekçesi ise Seray Kaya’nın hayat verdiği Cemre karakterinin hikayedeki yeri sona erdiği için oyuncu da diziye veda edecek. Seray Kaya’nın ayrılığı iki bölüm sonra gerçekleşecek. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Kaya’nın ayrılığı dizinin izleyicilerini çok şaşırttı.

Mahkum dizisinde şaşırtan ayrılık! Hiç kimse bunu beklemiyordu! 7

Kimse Mahkum dizisinde böyle bir ayrılığı beklemiyordu. Hatta kimi izleyicilere göre başrol olan bu karakterin ayrılığının arkasında açıklanmayan başka bir sebep var. Ancak resmen açıklanan, karakterin senaryodaki hikayesinin sona ermesi.

MF Yapım imzalı dizi, Aralık ayında ekrana gelmeye başlamıştı. Güney Kore yapımı Innocent Defendant dizisinin uyarlaması Mahkum’un yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu Uğraş Güneş yazıyor.

Yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerde çok büyük başarı elde eden dizi sosyal medyada da adından söz ettiriyor. Dizi, bir ay içinde en çok takipçi elde eden dizilerin listelendiği The Wit List’in yaptığı araştırmaya göre Mahkum, şubat ayında Instagram ortamında en çok takipçi artışı sağlayan dizi oldu. The Wit List’in Şubat ayı için yayınladığı raporda 190 bin ile en çok takipçi artıran ve birinci sırada yer alan Mahkum dizisi, 240 binin üzerine çıkan takipçi sayısını giderek arttırmaya da devam ediyor.