Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in rockn roll tarzı çok beğenildi!..

Hande Doğandemir’in rockn roll tarzı çok beğenildi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Hande Doğandemir en son Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisiyle ekranlara geldi. Ancak dizinin kısa sürede final yapması oyuncunun hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Hande Doğamdemir Annemizi Saklarken’de üç çocuklu bir anne olan ‘Handan’ rolüyle bugüne kadar ekranlarda çok görmeye alışık olmadığımız anne karakterini başarıyla canlandırdı.

Dizinin final yapmasının ardından dinlenmeye çekilen oyuncu zaman zaman sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranlarıyla hasret gideriyor. Oyuncunun, ‘ölene kadar rockn roll’ yazdığı son paylaşımı 2.5 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında beğeni yağmuruna tutuldu.

Hande Doğandemir'in rockn roll tarzı çok beğenildi!.. 8

Oyuncuyu özleyen hayranları fotoğraflarının altına yüzlerce yorum yaptı. Fotoğraflara, ‘Gördüğüm en yetenekli ve güzel oyuncu’, ‘Çok güzelsin’ ve ‘Seni çok seviyorum’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Hande Doğandemir'in rockn roll tarzı çok beğenildi!.. 9

Oyunculuğuyla göz dolduran Hande Doğandemir’in adı kısa bir süre önce oyuncu Onur Tuna ile anılmıştı. Hande Doğandemir geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, hayatının bu döneminde, aşk ve evliliğin gündeminde olmadığını söyleyerek,

“Açıkçası insan, hayatının bazı dönemlerinde aşk ve izdivaç konularına çok kafa yoruyor. ‘Olmalı mı?, olmazsa ne olur?, önemli olan ne?’ gibi sorular soruyor. Ben hayatımın bu döneminde bu tarz konuları pek düşünmüyorum. Düşünmenin de bir anlamı yok. Akışa bırakıyorum yalnızca” şeklinde konuşmuştu.