Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayranları bu habere çok sevinecek, Pelin Karahan ekranlara geri dönüyor!..

Hayranları bu habere çok sevinecek, Pelin Karahan ekranlara geri dönüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bir döneme damgasını vuran Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı ‘Aslı’ karakteriyle şöhreti yakalayan ünlü oyuncu Pelin Karahan, en son Kıbrıs Zafere Doğru isimli TRT1 dizisiyle ekranda yer aldı. Final kararı alınan dizinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki çekimleri geçtiğimiz yılın son günlerinde tamamlandı.

TMC yapım imzalı dizide Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, ‘İnci’ karakterini oynuyordu.

Başarılı oyunculuğu ile yine büyük beğeni toplayan Karahan, dizinin final yapmasından sonra bir süre dinlendi ve  ailesiyle tatil yaptı. Oyuncu yeni bir proje ile ekranlara dönme kararı aldı.

Pelin Karahan ramazanda televizyon programı sunacak. Geçmişte sunduğu yemek programı çok izlenen güzel oyuncu gelen teklifi kabul etti. Pelin Karahan Star TV’de program sunacak. Ramazan boyunca ekrana gelecek olan programda hem sohbet olacak, hem de yemek de yapılacak.

Hayranları bu habere çok sevinecek, Pelin Karahan ekranlara geri dönüyor!.. 37

İki sezon boyunca Kıbrıs’ta dizi çeken Pelin Karahan aynı zamanda bir süredir  dijital ve TV dizileri  gelen teklifleri değerlendiriyor ve görüşmeler yapıyor.

Boş vakitlerini çocuklarıyla birlikte geçiren Pelin Karahan aynı zamanda formunu borçlu olduğu spora da hiç ara vermiyor.  Oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımda kick boks yaptığı anlardan bir video yayınlayarak altına; ‘Kar kış demeden devam’ notunu düştü.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Pelin Karahan (@pelinkarahan)’in paylaştığı bir gönderi