Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde Seray Kaya gitti ama yeni bir ünlü geldi!

Mahkum dizisinde Seray Kaya gitti ama yeni bir ünlü geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seray Kaya’nın sosyal medyadan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği veda paylaşımı ile birlikte Mahkum dizisinde bir dönem kapandı. Cemre karakteri 17. bölümde vurulmuştu ve 18. yeni bölümde de cenazesi kaldırılacak. Böylelikle Mahkum dizisinde başrol oyuncusu ayrıldı ve bu durum dizi hayranlarından da büyük tepki aldı.

Çok başarılı bir hikaye ortaya koyan Mahkum dizisinde Cemre karakterinin hikayeden neden çıkartıldığı hala sorgulanıyor. Senaristler için Cemre’nin hikayesi bitmişti. Ancak dizinin hayranları hiç de aynı fikirde değil. Asıl gerçekleri öğrendikten sonra Cemre’nin hikayede heyecanı artırabileceğini düşünenler çok fazla.

Seray Kaya’nın veda ettiği Mahkum dizisine yeni bir karakter katılacak. Neslihan Arslan’ın 21 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 18. yeni bölümden itibaren ekranda izleyebileceksiniz. Polis karakterini canlandıracak olan oyuncunun dizide uzun süre kalmayacağı da ortaya çıktı.

Mahkum dizisinde Seray Kaya gitti ama yeni bir ünlü geldi! 7

Neslihan Arslan, 3-4 bölümlük bir konuk oyunculuk sergileyecek… Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Talat Bulut’un çok etkili performanslarla yer aldığı dizide erkek oyuncuların ağırlıklarının artması da dikkatlerden kaçmıyor.

Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun da başrolde yer aldığı dizide, erkek oyuncular daha çok ön planda yer alıyor ve hikayeye Neslihan Arslan’ın katılması ile birlikte kadın oyuncular için bir denge unsuru da olacak gibi gözüküyor.

Mahkum dizisinin yeni bölümünde izleyicileri hüzünlü anlar bekliyor. 21 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da Fox TV’de ekrana gelecek olan dizinin 18. bölüm fragmanı bu hüzünlü havayı yansıtıyor.