Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu, Emanet dizisinde Seher karakteri ile adeta bütünleşti!

Sıla Türkoğlu, Emanet dizisinde Seher karakteri ile adeta bütünleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu, son dönemin öne çıkan genç kadın oyuncularından birisi oldu. Neredeyse 1 yıldır sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular arasında ilk 10 içine girmeyi başaran Sıla Türkoğlu, sosyal medyada hayranlarından büyük destek alarak ilerliyor.

Emanet dizisinin izleyicilerinden gelen soruları youtube videosuyla yanıtlayan oyuncu, dizinin ilk sezonunda çok zorlu sahneler çektiklerini söyledi. Geçen sezon daha çok ilgi gören, ikinci sezonda biraz reytingleri düşen Emanet, hafta için her gün akşam saatlerinde yine geniş bir hayran kitlesine hitap etmeyi sürdürüyor.

Sıla Türkoğlu, ilk sezonda karakterine daha alışma sürecinde olduğu için bazı sahnelerde zorlandığını kabul etti. Ancak ikinci sezonda artık Seher’i çok iyi tanıyan oyuncu, onun ne yapabileceğini bildiğinden karakteri ile daha iyi bütünleşti.

Sıla Türkoğlu, Emanet dizisinde Seher karakteri ile adeta bütünleşti! 7

Sıla Türkoğlu, ikinci sezonda kendisini en çok zorlayan sahne sorusuyla ilgili şu yanıtı verdi: “Bu sezon olmadı. İlk sezon çok ağır sahneler çektik. Güzel zorluklardı. Şu an o kadar değil. Seher ile artık iç içe olduk. Onunla birlikte yaşamayı öğrendim. O yüzden beni çok zorlamıyor. Vereceği tepkileri, ne yapacağını tahmin edebiliyorum. O yüzden daha kolay oynayabiliyorum.”

Sıla Türkoğlu, sosyal medyada en çok kullandığı emojinin ise gözlüklü dişlek emojisi olduğunu söyledi. Sıla Türkoğlu, çocukluğunda voleybol oynadığını, resim yaptığını ama sıkıldığını ve lise yıllarında tiyatro kulübü kurulunca oyunculuğa yöneldiğin anlattı.

Oyuncu, “Tiyatroya başladım. Sahneye ilk çıktığımda benim aradığım mutluluk bu dedim. Her zaman göz önünde olmayı seven bir insandım. Doğru yeri buldum, öyle başladım. Edebiyat hocam sayesinde oldu” şeklinde konuştu.

Oyuncu olmasaydı, avukat olma hayalinin de bulunduğunu belirten Sıla Türkoğlu, oyunculuk dışında avukat da olabileceğini ve savunmayı çok sevdiğini dile getirdi.