Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde Sinyor’un ayak sesleri yaklaşıyor, aksiyon artacak!

Mahkum dizisinde Sinyor’un ayak sesleri yaklaşıyor, aksiyon artacak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Mahkum dizisi perşembe akşamları çok başarılı işlere imzasını atıyor. Dizinin yeni bölümü de heyecanla bekleniyor. Mahkum dizisinde Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu ikilisi muhteşem performansları ile göz doldurmaya da devam ediyor.

Cemre karakterini canlandıran başrol oyuncusu Seray Kaya’nın hikayeden 2 bölüm sonra ayrılacağının ortaya çıkması ise hayranları hem şaşırttı hem de çok üzdü. Hikaye çok iyi giderken yaşanacak olan bu başrol ayrılığının nedeni merak ediliyor. Cemre’nin hikayesi bittiği için diziye veda ettiği gelen bilgiler arasında ama izleyiciler farklı bir sorun olup olmadığını da sorgulayan mesajlarıyla sosyal medyada paylaşımlar yapıyor.

Mahkum dizisinde Sinyor'un ayak sesleri yaklaşıyor, aksiyon artacak! 8

Mahkum dizisinin 14. yeni bölümü de 17 Mart Perşembe günü yayınlanacak. Diziye ayrıca Sinyor karakteri ile Talat Bulut’un da katılması aksiyonun artacağına işaret ediyor. En son Yasak Elma dizisinde Halit karakterini canlandıran usta oyuncunun yeni dizideki imajı da şaşırtıcı oldu. İşte yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Sinyor’un ayak sesleri yaklaştıkça Barış’ın endişeleri de büyür. Bıçağı alan gizemli kişiden sonra Fırat için nihai kararı verir. Ona tıpkı Zeynep’e yaptığı gibi görkemli bir son hazırlar.

Mahkum dizisinde Sinyor'un ayak sesleri yaklaşıyor, aksiyon artacak! 9

Gizemli kişiden, bıçaktan artık umudunu kesen Fırat için tek bir seçenek kalmıştır; kızı Nazlı’yı kaçırmak. Arkadaşlarıyla yol ayrımına giderken, suçlu olmayı kabullenip Nazlı’yla yeni bir hayat kuracaktır.

Barış’ ın infaz kararından habersiz olan Fırat, kızı Nazlı’ya kavuşabilecek midir?