Ana sayfa Sosyal Medya Kara kışa daha fazla dayanamayan oyuncu Seda Bakan bakın soluğu nerede aldı!..

Kara kışa daha fazla dayanamayan oyuncu Seda Bakan bakın soluğu nerede aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son Kanal D ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde ‘Ferda’ karakterini canlandıran oyuncu Seda Bakan, Arif V216, Kardeş Payı ve Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi gibi yapımlarla tanındı

Ünlü  oyuncu en son, Tuba Büyüküstün ve Murat Boz ile birlikte rol aldığı Netflix için çekilen Another Self adlı yapımda rol aldı.

Sevilen oyuncu Seda Bakan kış ve kardan sıkılıp, kış ortasında yaz tatili yapmak için kız arkadaşları ve kızı Leyla’yla birlikte Dubai’ye gitti.

2014 yılında müzisyen Ali Erel ile nikah masasına oturan oyuncu 2019 yılında da anne oldu. Doğumundan kısa bir süre sonra da setlere dönen oyuncu küçük kızı Leyla ile birlikte çıktığı Dubai tatilinden kareleri instagram hesabından paylaştı.

İstanbul’daki soğuk havadan bunalan oyuncu güneş ve denizin tadını çıkarmak için Dubai’nin yolunu tuttu. Kızı Leyla ile birlikte tatilin tadını çıkaran oyuncu kızını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Müzisyen eşi Ali Erel’in işleri nedeniyle katılamadığı tatil, ünlü oyuncunun yakın arkadaşları sayesinde kız kıza keyifli bir kaçamağa dönüştü. Seda Bakan’ın paylaşımları hayranlarına; ‘Anne -kız deniz sezonunu erken açtı’ dedirtti.