Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisini özleyenler için bir şok daha geliyor!

Mahkum dizisini özleyenler için bir şok daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum isimli Fox TV dizisinin ne kadar başarılı bir çıkış yaptığını reytingler anlatıyor. Dizinin hayranlarının her hafta perşembe akşamlarını heyecanla beklemesi de bu büyük başarının kanıtlarından birisi. Geçtiğimiz hafta dizinin 16. yeni bölümünün yayınlanması bekleniyordu. Ancak son anda erteleme yaşandı.

Dizi hayranları bu ertelemeden rahatsız oldu ve nedenini de bir türlü öğrenemedi… Mahkum dizisinin bir hafta bile ara vermesine katlanamayan bir izleyici topluluğu olduğu da sosyal medyaya düşen yorumlardan anlaşılıyor. Dizinin hikayesinin izleyicileri bu kadar çok kendisine çekmiş olması da bir tesadüf değil… Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant’tan uyarlanan Mahkum, orijinali gibi büyük ilgi çeken bir yapım olmayı kısa sürede başardı.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem performansları ile öne çıkan diziye en son katılan Talat Bulut de yine oyunculuk resitali sergiliyor. Dizinin kadın oyuncuları da çok dikkat çekiyor ve izleyiciler Cemre karakterinin durumunu merak ediyor. Birçok dizi hayranı Cemre’nin hikayeden ayrılacağına ihtimal vermemişti. “Başrol nasıl olur da diziye veda eder?” işte bu soruyu soranlar iddialar inanmak istemedi ama karakterin sonu geldi.

Mahkum dizisini özleyenler için bir şok daha geliyor! 8

Geçen hafta yayınlanamayan 16. yeni bölüm, 7 Nisan perşembe akşamı ekrana gelecek. Birçok izleyici Cemre karakterinin diziden ayrılacağını biliyor ama bunun nasıl gerçekleşeceğini bilmiyor. Ancak son haberler karakterin 17. bölümde hikayeye veda edeceğine işaret ediyor.

Bu hafta Seray Kaya’nın diziden ayrılmasını bekleyenler, Cemre’ye ne olacağının detayını gelecek hafta yayınlanması beklenen 17. bölümde görmüş olacak. Cemre karakteri hikayenin ana karakterlerinden birisi ve Onur Tuna ile Seray Kaya uyumunu da izleyiciler çok beğendi. İkilinin bir dergiye verdikleri alımlı pozlar da uzun süre gündemde kalmıştı.

Mahkum dizisini özleyenler için bir şok daha geliyor! 9

Seray Kaya’nın diziden ayrılmasının erken olduğunu düşünen ve bundan rahatsız olan hayranlar, sosyal medyada bunun nedenini sorguluyor. Ancak setten gelen bilgiler karakterin hikayesinin bittiği için bu ayrılığın yaşanacağını bildiriyor.