Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in genç oyuncusu Sinem Reyhan Kıroğlu’nun yeni projesi belli oldu!

Sen Anlat Karadeniz’in genç oyuncusu Sinem Reyhan Kıroğlu’nun yeni projesi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sinem Reyhan Kıroğlu, 2018-2019 yıllarında üç sezon Atv’de yayınlanan, ekranların sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de Zeynep karakterini canlandırmıştı. Genç oyuncu en son ise Orta Kafa Aşk dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre 2021 yılından bu yana ekranlardan uzak kalan genç oyuncu, Kale Film’in TRT Dijital için hazırladığı ve çekimleri tüm hızıyla süren Mevlana dizisi için anlaştı.

Can Ulkay’ın yönettiği, Ali Aydın’ın ise yazdığı dizi güçlü oyuncu kadrosu ve dev prodüksiyonuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Merakla beklenen dönem projesinde Mevlana’nın (Bülent İnal) oğlu Sultan Veled’e Yusuf Çim hayat veriyor. Sultan Veled’in partneri Fatma Hatun rolü için bir süredir oyuncu arayışı sürüyordu.

Sen Anlat Karadeniz’in genç oyuncusu Sinem Reyhan Kıroğlu’nun yeni projesi belli oldu! 7

Çekimleri Konya’nın büyülü atmosferinde devam eden Mevlana dizisinde Fatma Hatun karakteri için Sinem Reyhan Kıroğlu ile anlaşıldı. Genç oyuncu 23. bölümden itibaren Mevlana’nın ekibinde rol alacak.

Sinem Reyhan Kıroğlu daha önce Kaderimin Yazıldığı Gün, İçten Sesler Korosu, Sen Anlat Karadeniz ve Orta Kafa Aşk projelerinde yer almıştı.