Ana sayfa Sosyal Medya Serkay Tütüncü kariyerinin en önemli projesine hazırlanıyor!

Serkay Tütüncü kariyerinin en önemli projesine hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelen Serkay Tütüncü, bugüne kadar çeşitli rollerde yer almış olsa bile, başrolde en baskın karakter olma konusunda fırsat yakalayamamıştı.

2018 yılında İnsanlık Suçu dizisiyle setlere adım atan oyuncu, 4 yıllık kariyerinde birbirinden önemli projelerde kendisini gösterdi. Afili Aşk dizisindeki Volkan karakteri ile yan rollerden birisine hayat veren oyuncu, Bay Yanlış dizisinde de yine Ozan isimli yan roldeydi.

Masumiyet dizisinde dikkat çeken İlker karakteri ile göz dolduran oyuncu, en son da Hayaller ve Hayatlar isimli Bein Connect projesinde birçok isimle birlikte başrolde bulundu.

Ancak Serkay Tütüncü, kendisinin en ön planda olduğu ve diziyi sürüklediği bir yapımda bulunmamıştı. İşte böyle bir proje oyuncunun ayağına geldi… Fox TV için hazırlıklarına başlanılan Kiracı isimli dizinin oyuncunun kariyerinde farklı bir anlamı olacak.

Serkay Tütüncü kariyerinin en önemli projesine hazırlanıyor! 7

Dilan Çiçek Deniz ile birlikte başrolü paylaşan Serkay Tütüncü, asıl erkek olarak hikayede baskın şekilde kendisini gösterecek. Bir apartmanda yaşanan trajik olayların anlatılacağı dizinin hikayesini Nermin Yıldırım yazıyor.

Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı Kiracı dizisinin oyuncunun kariyerinde bir dönüm noktası olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

MF Yapım imzasını taşıyan projede, Bennu Yıldırımlar, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Umut Kurt gibi birbirinden dikkat çeken oyuncular bulunuyor. Kiracı hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile izleyicileri çok etkileyecek.

Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisinin performansları da kariyerleri adına güçlü bir çıkış olacak gibi gözüküyor. İkilinin dizideki uyumu ve enerjisi de şimdiden merak konusu oldu. Hayranlar heyecanla çekimlerin başladığı setten partner pozu bekliyor.