Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinin seyrini değiştirecek gelişme!

Mahkum dizisinin seyrini değiştirecek gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Mahkum dizisi, 5 bölüm yayınlandı ama daha ilk bölümden estirdiği fırtına sürüyor! Dizinin hikayesinin ilginçliği kadar, oyuncularıyla da konuşulmakta. Bir anda Perşembe akşamlarının çok izlenen yapımları arasına giren dizi, hızlı çıkışıyla birlikte kanalın da gözdesi bir dizi oldu.

Onur Tuna’nın hayat verdiği Savcı Fırat’ın, kızı ve eşiyle mutlu bir hayat sürerken kendisini bir anda ailesini katletmiş bir mahkum olarak cezaevinde bulması, izleyici için de heyecanlı bir giriş oldu. Hikaye, geri dönüşlerle birlikte Fırat’ın başına gerçekte ne geldiğini anlatırken, gizemli anılar da heyecanı yükseltiyor.

Dizinin çok konuşulan ismi İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuğu ise kimi zaman Mahkum’un önüne geçiyor! Hacıoğlu, ikiz kardeşini öldürerek yerine geçen psikopat Barış’ı öylesine başarılı oynuyor ki her bölümde adeta izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Mahkum’un iki kadın oyuncusu Seray Kaya ve Melisa İpek Yalova da rollerinin hakkını veriyorlar. 5. bölümde eşi ve kızını öldürdüğü iddiası ile hapse giren Fırat’ın, o geceye dair yavaş yavaş bir şeyler hatırlamaya başladığına tanık oldu izleyici. Kızı Nazlı’nın yaşadığının ortaya çıkması ise herkesi sevindiren bir gelişme.

Mahkum dizisinin seyrini değiştirecek gelişme! 7

Dizinin 5. bölümünün ardından ekrana gelen 6. bölüm tanıtımı ise, heyecan ve aksiyonun dozunun giderek artacağının bir işareti adeta! Barış’ın cezaevine girmesi ve Fırat ile aynı koğuşa düşmesi, heyecanı katlıyor!

İzleyiciyi merakta bırakan gelişmelerin işaretini veren 6. bölüm tanıtımında Büge’nin Barış ile ilgili gerçekleri itiraf etmesiyle olayların akışı da değişecek! Zahit’le tartışan Büge, Barış’ın hem kardeşi Savaş’ı hem de genç bir kızı öldürdüğünü anlattığı o sahne sonrasında, hikayedeki gidişatın da başkalaşacağı anlaşılıyor!

Yeni bölümde ayrıca Barış Yesari’nin peşini bırakmayan Avukat Cemre Uysal, çocuk tanık Ali sayesinde hapse girmesini sağlıyor. Gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıktığı ve hikayenin yönünün bir hayli değiştiği dizide, Savcı Fırat ile aynı koğuşa düşen İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı Barış’ı yeni bölümde sürpriz anlar bekliyor.

İşte 6. bölüm tanıtımı: