Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde silah patlıyor, izleyicileri çok acayip olaylar bekliyor!

Yasak Elma dizisinde silah patlıyor, izleyicileri çok acayip olaylar bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi Ocak ayının ilk iki haftasında ara verdi ama geri dönüşü ise muhteşem olacak. Hem yılbaşı nedeniyle sete verilen ara hem koronavirüs vakaları nedeniyle yaşanan gecikme hem de Fox TV’nin düşük reklam gelirleri nedeniyle yeni bölümü yayınlama konusundaki isteksizliği bir araya gelince, iki haftalık ara ortaya çıktı.

17 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 127. bölüm ile birlikte Yasak Elma dizisi yeniden izleyicileri ile buluşacak. Yeni bölümün ne kadar etkileyici olacağını yayınlanan fragman ifade ediyor.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinden bazı ayrılıklar yaşanacağı ve yeni bazı karakterlerin de diziye katılacağı ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinde silah patlıyor, izleyicileri çok acayip olaylar bekliyor! 7

Hikayenin heyecanını sürekli yukarıda tutmak için senaristler sürekli bir değişim ile hikayeyi götürmeye devam ediyor. Kadın karakterler arasındaki entrikaların bir hayli arttığı bir ortamda Yasak Elma hayranları hiçbir sahneyi kaçırmak istemiyor.

Çekimlere yeniden başlayan ekip de önümüzdeki bölümlerde bazı sürprizleriyle izleyicileri şaşırtacak.

Bu sürpriz yürekleri ağza getirecek bazı olayların yaşanması şeklinde gerçekleşecek. Kumru ve Çağatay’ın hayatını çok etkileyecek olan bu yeni durum 127. bölüm fragmanında da görülebilir.

Ömer karakterinin elinde silah ile Kumru ve Çağatay’ı basması ve tetiği de çekmesi heyecanı bir hayli artıracak. Ömer’in böyle bir hareket yapacağını hiç düşünmeyen dizi hayranları, kısa görüntülerden bile çok etkilendi.