Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum ile Fox TV zirveyi buldu, şimdi aynı yapımcıdan yeni dizi geliyor!

Mahkum ile Fox TV zirveyi buldu, şimdi aynı yapımcıdan yeni dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisinin yapımcısından Fox TV için herkesi şaşkına çevirecek yeni dizi! Dijital platform dizilerinin artmasının yanı sıra televizyon kanalları da birbiri ardına dizilere yatırım yapmaya devam ediyor. Fox TV de, birçok dizisi ekren final yapmış olsa da bu sezon dizilere yatırım konusunda en çok adım atan kanalların başında geliyor.

Son Nefesime Kadar isimli dizisini yayına alan Fox TV, yeni yapımlar için de görüşmelerini sürdürüyor. Mahkum isimli dizi bu sezon kanalın en iyi çıkış yapan yeni dizisi oldu. Şimdi de aynı yapımcının yeni dizisi için anlaşma sağlandı.

Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum dizilerini Fox TV için hazırlayan MF Yapım firması ile yeni dizi anlaşması ortaya çıktı. Yapımcı Asena Bülbüloğlu’nun imzasını taşıyacak olan yeni dizi, bir apartmanda geçecek. İsmi Kiracı olarak belirlenen dizinin ilginç bir konusu var.

Bir apartmanda yaşayan farklı kültür ve ekonomik düzeydeki insanlar arasında yaşananları ortaya koyacak olan Kiraca dizisi için hazırlıklara başlandı.

Oyuncu kadrosu için görüşmeler yapılırken, Mart ayı içinde çekimlerin başlanması ve Nisan ayında da yayına çıkılması planlanıyor…

MF Yapım projeye büyük önem veriyor ve yönetmeni de Mucize Doktor’u çeken, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ilk bölümlerinde ekibin başında olan Yusuf Pirhasan ile anlaşma sağlandı.

En son Yalancılar ve Mumları isimli dizinin de hikayesini yazan Nermin Yıldırım’ın senaryosuna imzasını attığı Kiracı isimli dizi, gerilim ve dram yapımı olarak öne çıkacak.

Fox TV’nin dizilere verdiği önemin büyüklüğünü anlatması bakımında da üst üste yeni projeler için adımların atılması dikkatlerden kaçmıyor. Kiracı dizisi de kanalın umut bağladığı işlerden birisi oldu.