Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy’un yeni dizide işi çok zor; Demet Özdemir ile Hafsanur Sancaktutan arasında kalacak!

Buğra Gülsoy’un yeni dizide işi çok zor; Demet Özdemir ile Hafsanur Sancaktutan arasında kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyayla Benim Aramda isimli yeni dijital dizi için ön hazırlıklar devam ediyor… Disney Plus’ın Türkiye’deki dizi hayranları heyecanlandıran yeni projesi için çok ünlü isim ile anlaşma sağlandı.

Demet Özdemir’in yeniden setlere dönmeye ikna edildiği proje olması bakımından Dünyayla Benim Aramda öne çıkıyor… Hafsanur Sancaktutan da Son Yaz dizisindeki etkili çıkışı ile adından yine söz ettirecek.

Bir de Buğra Gülsoy gerçeği var… Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde çok başarılı performans sergileyen oyuncu, ardından Misafir isimli Fox TV dizisinin kısa sürmesinin şanssızlığını yaşadı. Oyuncu şimdi yeni rolü için hazırlanıyor ve Disney Plus’ın yerli dizilere verdiği önemi de oluşturulan bu kadro anlatmaya yetiyor.

Buğra Gülsoy'un yeni dizide işi çok zor; Demet Özdemir ile Hafsanur Sancaktutan arasında kalacak! 1

MF Yapım tarafından hazırlanan dizinin senaristi Pınar Bulut… Ezel, Suskunlar ve Mucize Doktor gibi 3 önemli projenin hikayesini de yazan birisi olması bakımından Pınar Bulut isminin varlığı Dünyayla Benim Aramda isimli diziyi öne çıkartan detayların başında geliyor.

Hülya Gezer’in yönetmenliğini yapacağı dizide en zorlu görev Buğra Gülsoy’a düştü… Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan ikilisinin canlandıracağı iki kadın karakterinin arasında kalacak olan oyuncu, yine yeteneklerini konuşturup tüm hayranlarını mest edecektir.

Dizi için henüz tüm oyuncu kadrosu tamamlanmadı. Hem bir başrol hem de bazı yan roller için oyuncularla görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında.