Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum’dan YouTube’da büyük başarı! Sadece reytinglere değil sosyal medyaya da damgasını vuruyor!

Mahkum’dan YouTube’da büyük başarı! Sadece reytinglere değil sosyal medyaya da damgasını vuruyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin dizisi Mahkum reytinglerde zirveyi yakaladı. Geçen hafta Camdaki Kız gibi çok başarılı bir yapımı alaşağı etmeyi başararak reyting sıralamasında birinci olan dizi sosyal medyada a büyük bir başarıya imza attı.

Ekrana geldiği ilk günden dizi dünyasına damgasını vuran Mahkum dizisini başarılı yükselişini sürdürüyor. Özellikle başrollerinde yer alan Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken dizi yayınlanmaya başladıktan kısa süre sonra reytinglerde birinci olmayı başardı. Hem de Camdaki Kız gibi çok güçlü rakiple yarışmasına rağmen.

Mahkum’un başarısı sadece reyting rakamlarında değil. Perşembe akşamları Fox TV ekranında izleyiciyle buluşan dizi YouTube’da da çok büyük bir başarıya ulaştı. Dizinin bir ay önce YouTube’da paylaşılan birinci bölümünün izlenme oranı kısa süre içerisinde 7,4 milyona ulaştı.

Mahkum’dan YouTube’da büyük başarı! Sadece reytinglere değil sosyal medyaya da damgasını vuruyor! 7

İlk bölümüyle reyting savaşına hızlı bir giriş yapan dizi dün akşam yayınlanan beşinci bölümüyle zirveye ulaşmıştı. İzleyiciler Mahkum dizisinin etkisinden çıkamazken diziye övgüler yağdırmaya devam ediyor. Ancak izleyiciye göre ortada küçük bir problem var.

Bazı izleyiciler Mahkum’da hikayenin şimdiye kadar, orijinali olan Kore dizisi Defendant’la bire bir aynı gittiğine dikkat çekti. Yani hikayeye hiçbir ekleme yapılmadı. Mahkum’un orijinal versiyonu 18 bölüm sürmüştü. Dolayısıyla eğer hikayeye ekleme yapılmazsa izleyici Mahkum’un kısa ömürlü olabileceğine dikkat çekti.

Dolayısıyla bu noktada en büyük iş senaristlere düşüyor. Eğer birçok dizinin başına geldiği gibi Mahkum bir süre sonra izleyiciyi sıkacak ve bunaltacak sahnelerle gelmezse ömrü çok uzun sürecek gibi görünüyor.