Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, hayranlarını bu defa buz kestirdi!..

Neslihan Atagül, hayranlarını bu defa buz kestirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Geçirgen bağırsak sendromu hastalığı yüzünden zor günler geçiren ve tedavisi nedeniyle Engin Akyürek ile birlikte rol aldığı ‘Sefirin Kızı’ dizisini bırakmak zorunda kalan Neslihan Atagül sağlığına kavuştu.

Meslektaşı Kadir Doğulu ile mutlu bir evliliği olan Neslihan Atagül, İstanbul’a yağan karın keyfini evinin bahçesinde köpekleriyle oynayarak çıkardı.

Sosyal medyada genelde iç ısıtan pozlara imza atan güzel oyuncu bu defa takipçilerini adeta buz kestirdi. Pozlarını instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan Neslihan Atagül, lapa lapa yağan karın altında mini şortuyla adeta soğuk havaya meydan okudu.

Neslihan Atagül, hayranlarını bu defa buz kestirdi!.. 9

Başında bere, ayağında botla kendini karlara atan güzel oyuncunun palto ve eldiven giymemesi gözlerden kaçmadı.  Köpekleriyle karların üzerinde oynayan Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğuluya bol bol  poz verdi.  Bir süre sonra haliyle elleri üşümeye başlayan oyuncu ellerini de sweatshirtüyle kamufle etti.

Neslihan Atagül, hayranlarını bu defa buz kestirdi!.. 10

Şu sıralar adı bir proje ile gündeme gelmeyen oyuncu hayranları ile sosyal medya hesabı üzerinden hasret gideriyor. Güzel oyuncu geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda, “Şimdi Kadir ile geçiremediğimiz vakitlerin tadını çıkartmaya çalışıyoruz” diyerek biraz daha dinleneceğinin sinyallerini vermişti.

Neslihan Atagül, hayranlarını bu defa buz kestirdi!.. 11