Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum’un Cemre’si Seray Kaya eski saç modelini özlüyor!..

Mahkum’un Cemre’si Seray Kaya eski saç modelini özlüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Seray Kaya ilk olarak 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisinde canlandırdığı ‘Miray’ karakteri ile setlere adım attı. Oyuncunun Gülümse Yeter dizisinden sonra rol aldığı Kadın dizisi ise kariyerinin dönüm noktası oldu.

Dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanan Kadın ile büyük popülerlik yakalayan Seray Kaya 3 sezon süren dizide ‘Şirin’ karakterini canlandırdı. Oyuncu, psikopat ve bencil bir karakter olan ‘Şirin’i o kadar güzel canlandırdı ki gerçek hayatta karakterinden dolayı kendisinden nefret eden izleyiciler dahi oldu.

Başarılı oyuncu, Kadın dizisinin final yapmasının ardından bir süre Kuruluş Osman’da ‘Lena Hatun’ olarak ekranlarda yer aldı. Seray Kaya, yeni sezonda Fox TV’nin mahkum dizisinde avukat ‘Cemre Uysal’ karakterine hayat veriyor.

Kadın dizisinde canlandırdığı ‘Şirin’ karakterinden sonra ‘Cemre’ daha naif bir karakter. İzleyici oyuncunun bu rolüne adapte olmakta zorlansa da Seray Kaya, Mahkum dizisinde kendisinden beklentileri en iyi şekilde karşılıyor.Mahkum'un Cemre'si Seray Kaya eski saç modelini özlüyor!.. 7

Seray Kaya zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımında uzun saçlarına duyduğu özlemi anlattı. Kaya’nın fotoğrafı kısa sürede yüzlerce yorum ve beğeni aldı. Oyuncu fotoğrafta fit görüntüsüyle de dikkatleri çekti.