Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı bu kadar başarılı ise asıl kahraman ne Burak Deniz ne de Alina Boz! İşte dizinin gizli gücü!

Maraşlı bu kadar başarılı ise asıl kahraman ne Burak Deniz ne de Alina Boz! İşte dizinin gizli gücü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Maraşlı dizisinin ilk 2 bölümü çok sevildi. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisi de izleyiciler tarafından çok sevildi… 2021 yılının en iyi dizi çiftleri arasına şimdiden girdiler…

Maraşlı dizisinin hikayesi hem merak uyandırıyor hem de diyalogları çok başarılı. Mekanlar, oyunculuklar derken dizi daha ikinci bölümü ile izleyicilerden güçlü bir ilgi gördü. Reytinglerin de iyi gelmesi dizinin başarılı bir yapım olduğunu anlatıyor.

Burak Deniz ve Alina Boz, onedio’nun youtube programına konuk oldu ve hayranlardan gelen soruları yanıtladı. Burak Deniz, Maraşlı dizisinin ilk bölümünü ikinci kez çektiklerini ve ilk çekilen halinin ise bir prova olduğunu anlattı. Oyuncu, “Biz elimizden geleni yaptık, gerçekten de öyle oldu. Birinci bölümü baştan çektik, provası edilmiş oldu. O yüzden bize sağlanan o süre, olanaklar neyse onu sonuna kadar değerlendirdiğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.

İlk bölüm zaten çok beğenilmişti. Alina Boz da bunun için çok çalıştıklarını hatırlattı ve bir de yayınlanan fragmanların da çok güzel olduğuna değindi.

Maraşlı dizisinin arka planındaki hikayeye asıl gücü veren, bu başarının mimarlarının başında gelen isim de ortaya çıktı. Burak Deniz, senaryo yazarı Ethem Özışık’a övgülerde bulundu.

Maraşlı bu kadar başarılı ise asıl kahraman ne Burak Deniz ne de Alina Boz! İşte dizinin gizli gücü! 7

Maraşlı dizisi bilindiği üzere Ethem Özışık’ın kaleme aldığı bir dizi projesi. Burak Deniz de ikinci kez Özışık’ın yazdığı bir dizide rol alıyor. İlk proje yaz aylarında Blu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisiydi… Maraşlı’nın merak uyandıran hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile ilk iki bölümde çok sevilmesi de kimseyi şaşırtmadı.

Burak Deniz, bu başarının mimarı olan Ethem Özışık için şunları söyledi: “Ethem’in kalemi gerçekten çok iyi. Diyaloglar çok iyi. Çok güzel bir hikaye çıkartıyor ortaya. Oyuncuya pek bir şey katma zorunluluğu ve külfeti bırakmıyor. Özgürce içinde oynayabiliyorsun o senaryonun.O yüzden çok keyifli.”

Alina Boz ise, Özışık ile bu proje sayesinde tanıştıklarını ve 2-3 kez yüz yüze geldiklerini, her şey açık birisi olduğunu ve işinde de başarılı bulduğunu belirtti.