Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı çakıldı! Çukur, çok büyük farkla yine zirveye oynadı!

Maraşlı çakıldı! Çukur, çok büyük farkla yine zirveye oynadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ölçümleme servislerinden birisi olan Somera, 10 Mayıs Pazartesi günü için reyting sıralamasını açıkladı. Somera’nın ölçümüne göre pazartesi akşamının galibi Çukur oldu.

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur, 23.72 reyting puanıyla listenin en üst sırasında yer aldı. Final yolunda ilerleyen Çukur dizisi, güçlü hikayesi ile yine izleyicilerini ekran başına çekmeye devam ediyor.

Çukur, 10 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan 128. bölümünde izleyicileri gözyaşına boğmuştu. Koçovalı kardeşlerin yeniden bir araya gelmesi, Vartolu’nun Cumali’yle kucaklaşması daha tanıtım yayınlandığında izlenme rekoru kırmıştı. Nitekim aynı etki reytinglerde de görüldü ve Çukur, pazartesi akşamının galibi oldu.

Maraşlı çakıldı! Çukur, çok büyük farkla yine zirveye oynadı! 7

Listenin ikinci sırasında Survivor 2021 programı yer aldı. Onun hemen arkasındaki dizi ise Uyanış: Büyük Selçuklu oldu. Ancat TRT 1 dizisinin reytingi, birinci sıradaki Çukur’un çok çok gerisindeydi. Uyanış: Büyük Selçuklu, 8.13 puanla reytin sıralamasında üçüncü sırada yer aldı.

Son dönemde sette meydana gelen kavga ve ayrılık Yasak Elma dizisini belli ki olumsuz yönde etkiledi. Zira Fox TV dizisi 5.93 puanla dördüncü oldu. Dizinin setinde kısa süre önce bir kriz çıkmıştı. Başrol oyuncularından, Şahika’yı canlandıranNesrin Cavadzade’nin yönetmen Neslihan Yeşilyurt’la tartışıp seti terk etmesi ve telefonunu kapatması üzerine çok sinirlenen Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy, Azeri oyuncuyu kadrodan çıkarmaya karar vermişti. Şahika’nın ayrılmasına izleyicinin tepkisi ise sert olmuştu. Bazı oyuncular artık diziyi seyretmeyeceğini yazmıştı.

Listenin sonuncusu ise ATV dizisi Maraşlı oldu. Her ne kadar dizinin başrol oyuncuları Alina Boz ve Burak Deniz mükemmel bir uyum yakalasa da, canlandırdıkları Mahur ve Celal karakterleri sosyal medyanın en çok konuşulan çifti olsa da dizi istenilen reytingi elde edememeye devam ediyor. Maraşlı, 4.89 puanla reyting sıralamasının beşincisi oldu. Reytingler düşük giderken izleyici dizinin yeni sezonunun olup olmayacağını merak ediyor.