Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisi hızını aldı artık durdurabilene aşk olsun!

Maraşlı dizisi hızını aldı artık durdurabilene aşk olsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Maraşlı dizisinin 4. bölümü de dün akşam yayınlandı. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin muhteşem uyumları ve güçlü enerjilerinin her sahneye yansıdığına şahit olan izleyiciler, diziye yönelik olarak çok olumlu izlenimler taşıyor.

Maraşlı’nın hikayesi de çok beğenildi ve iyi oyunculuk performansları sonucunda da reytingler bu yapıma doğru akmaya başladı. İlk yayınlandığından dün akşama kadar 4 bölüm performansı da çok güçlü olan dizi, yükseliş yaşamaya da devam ediyor. Maraşlı dizisine tutulan bir izleyici de kolay kolay yapımı bırakmıyor ve böylelikle de kısa sürede kemik izleyici kitlesi oluşturuldu.

Maraşlı dizisinin 4. bölümünün elde ettiği reyting sonuçları gelecek adına çok umut verici bir tabloyu da çiziyor. Totalde 7’li seviyelere ulaşan dizi, atv’yi de çok sevindirdi ve bu kategoride günü 5. tamamlamasını sağladı.

AB grubunda ise dizi 6’lı seviyelerde ama birçok diziden çok daha iyi durumda ve günü de bu kategoride 3. sırada tamamlamayı başararak iyi bir sınav verdi. ABC1 grubunda da 7’ye yaklaşan dizi günü 5. olarak bitirdi ve her hafta yükseliş sergileme grafiğini de sürdürdü.

Maraşlı dizisinin tuttuğu bu reytinglerle anlaşılıyor. Dizinin hikayesindeki heyecan düşmediği sürece yapımın ilerleyen haftalarda çok daha iyi reytingler almaması için hiçbir neden yok.