Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün geldi ama, Sefirin Kızı dizisi hiçbir rakibine üstünlük sağlayamıyor!

Tuba Büyüküstün geldi ama, Sefirin Kızı dizisi hiçbir rakibine üstünlük sağlayamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinin reyting sonuçları beklentilerin altında gelmeye devam ediyor. Dizinin 38. bölümü de dün akşam ekrandaki yerini aldı. Mavi karakteri ile diziye katılan Tuba Büyüküstün, güçlü bir performans ile hayranlarının karşısına geçti.

Nesilhan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılmasının ardından Tuba Büyüküstün faktörü ile bambaşka bir hikayeye doğru ilerleyen Sefirin Kızı dizisinde yeni dönemin iyi reytingler getirmesi beklentisi yüksekti. Ancak hem geçen hafta Büyüküstün’ün ilk göründüğü sahne olması hem de bu hafta Mavi karakterinin detaylarının ortaya dökülmesi yine de izleyicileri ekrana çekmeyi başaramadı.

Sefirin Kızı dizisi dün akşam yayınlanan rakip kanallardaki hiçbir diziyi hiçbir kategoride geçemedi… Çukur, Yasak Elma, Maraşlı ve Uyanış Büyük Selçuklu dizileri de ekranda reyting mücadelesi içindeydi. Ancak bu yapımların hepsi de tüm kategorilerde 5-6 reytinglerin üzerine çıkan güçlü performanslar ortaya koydu.

Bir tek Sefirin Kızı dizisi 5’li oranların altındaydı. Hatta AB grubunda 3’lü reytinglerin bile altına gerileyen dizinin yeni hikayesinin de çok tutmayabileceği görülmeye başlandı.

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün sinerjisini seven ve buna bağlanmaya başlayan geniş bir kitle de var. Ancak bu yeni hikayenin yeni izleyicileri ekrana taşıyacağı ve dizinin reytinglerde çok iyi sonuçlar alacağı varsayımı artık çöküyor… Sefirin Kızı benzer reytingleri ile yoluna devam edecektir.