Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisi reytinglerde yükselişte, Sefirin Kızı düşüyor! Yasak Elma ve Çukur iyi!

Maraşlı dizisi reytinglerde yükselişte, Sefirin Kızı düşüyor! Yasak Elma ve Çukur iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan diziler arasında müthiş bir dizi yarış bulunuyor. atv ekranında 4. bölümü yayınlanan Maraşlı dizisinin reytinglerde yükseliş yaşadığı hemen dikkatleri çekiyor.

Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin tüm kategorilerde iyi sonuçlar elde etmesi de tüm izleyici gruplarında güçlü bir konumda bulunmasını sağladı. Maraşlı totalde 7’li reytingleriyle 5. olurken, AB’de günü 3. bitirdi ve ABC1’de de yine 5’incilik elde etti.

TRT1 ekranında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 10-11 arası reyting başarısı devam ediyor ve daha önce de olduğu gibi tüm kategorilerde birincilikleri eline aldı.

Yasak Elma dizisi ise geçen haftaya göre bu hafta çok iyi sonuçlar elde etti. Totalde günü 7. bitirse de AB ve ABC1’de günü ikinci olarak tamamlayan Fox TV dizisi için gidişat iyi görünüyor.

Adım adım finale yürüyen Çukur dizisinin de iyi sonuçlar aldığı bir akşam geride kaldı. Çukur, hem total hem de ABC1’de günü 4. olarak tamamladı ve AB’de de 5. sırada kendisine yer buldu.

Star TV’de Tuba Büyüküstün’ün katılmasının ardından bambaşka bir dizi olmaya doğru ilerleyen Sefirin Kızı ise total ve ABC1’de 4’lü oranlarda ve günü ancak 11. sırada tamamlayabildi. Dizinin AB grubunda ise 3’ün altına düştüğünü ve 12. sırada olduğunu da hatırlatalım.

İşte 1 Şubat Pazartesi günü yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Maraşlı dizisi reytinglerde yükselişte, Sefirin Kızı düşüyor! Yasak Elma ve Çukur iyi! 1