Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde Alina Boz’un canlandırdığı Mahur, sosyal medyanın elindeki oyuncağı aldı!

Maraşlı dizisinde Alina Boz’un canlandırdığı Mahur, sosyal medyanın elindeki oyuncağı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmaya devam eden Maraşlı dizisi, ilk 3 bölümü ile izleyicileri fazlasıyla etkiledi. Güçlü reytingler almaya başlayan, Sefirin Kızı’nı geride bırakarak Yasak Elma’ya rakip olan Maraşlı, 3 haftadır üst üste reyting yükseltmeyi da başarmış durumda.

Burak Deniz ile Alina Boz’un başrollerinde yer aldığı dizinin hem hikayesi hem de oyunculuk performansları çok beğeniliyor. Deniz ve Boz’un iyi uyumu ve güçlü enerjilerinin de etkisi ile Maraşlı dizisinin pazartesinin yeni favori yapımlarından birisi olması hiç de zor değil. Dizide Celal Kün’ün yani Maraşlı’nın ağzından düşürmediği bir kelime var ki, izleyiciler adeta deli oluyor.

Alina Boz’un canlandırdığı Mahur da 3 bölüm sabredebildi ve Maraşlı’ya tepkisini koydu. Dizinin 4. bölüm fragmanında “Bak bana bir kere daha bayan dersen, yemin ederim senin kafanı kırarım” diyen Mahur’un bu tavrı ve sert sözlerine izleyiciler bir hayli gülümsedi.

Sosyal medyada da “bayan” ile başlayan ve esprilerin yıkıldığı birçok paylaşım yapılıyordu. Ancak Mahur, tüm bu paylaşımları da yok edecek bir adım atarak artık Maraşlı’dan “Bayan” kelimesini duymak istemediğini söylüyor. Bu tepki aslında Maraşlı dizisinin sosyal medyada daha fazla gündem olmasına da engel olabilir.

Zira, “doğrudur bayan” tarzında sıklıkla Mahur’un adını anmak yerine “bayan” diyerek kurulan her cümle espri kaynağı olarak da görülüyor. Eğer Maraşlı dizisinde Mahur’un bu tepkisi sonrasında “bayan” ifadesi kalkar ise, sosyal medyada yapılan yorumlar da zamanla azalacaktır.

Bakalım Maraşlı, Mahur’un bu tepkisine nasıl bir yanıt verecek. İzleyiciler özellikle bu sahneyi merakla bekliyor. Ayrıca dizide “bayan” tanımlamasının kaldırılıp kaldırılmayacağı da dikkatle takip edilecektir.