Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde büyük teklifi duyan şaşkına dönüyor

Maraşlı dizisinde büyük teklifi duyan şaşkına dönüyor

tarafından ker_def

Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Maraşlı, 1 Şubat akşamı 4. yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Burak Deniz ve Alina Boz’un başarılı performanslarıyla dikkat çektikleri yapım, ilk 3 bölümüyle kendini kanıtladı ve yüksek bir izleyici ilgisini de üzerine çekmeyi başardı. Reytingleri de iyi giden Maraşlı dizisinin 4. bölümü öncesinde de heyecanlı bir bekleyiş var.

Maraşlı dizisi hayranları yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Hem fragmanlar yayınlanmakta hem de bölüm özeti ortaya çıktı. Peki neler olacak? Mahur’un Maraşlı’ya sürpriz bir teklifi var. Bu teklif Zeliş’in de hayatını çok etkileyecek ama duyan herkes de şaşkına dönecek. Peki bu teklif nedir? İşte merakla beklenen Maraşlı dizisinin 4. bölüm özeti:

Aziz Türel, Necati ve İlhan alevler içindeki arabadan kurtulmayı başarır. Ama Necati o an yaşadığı duyguyu hiç unutmayacaktır. Necati’nin babası ve kardeşiyle yaşadığı bu hayati olay nedir? Maraşlı, Mahur’u kaçıran Savaş’ı köşeye sıkıştırır. Savaş, Mahur’un aklına babası ile ilgili şüphe tohumları ekmektedir. Babasının eski ortağı Ömer Bey’den bahseder. Savaş, Maraşlı’dan kaçarak arabası ile uzaklaşır. Mahur’un artık büyük bir şüphesi vardır.

blank

Ömer neden ölmüştür? Ömer kimdir? Mahur’un kafası çok karışıktır, Maraşlı ile dertleşir. Mahur’un yüreğinde büyük bir acı vardır. Mahur’u öldürmek isteyen kimdir? Üstelik kendi ailesinden… Maraşlı’nın yanında kendisini güvende hissettiğini söyleyen Mahur’a ailesi karşı çıkar.

Mahur’un, Maraşlı’ya yaptığı sürpriz teklife herkes şoke olur. Maraşlı, kızı Zeliş’in de hayatını etkileyebilecek bu teklifi kabul edecek mi? İlhan, şirket için aldıkları yüklü miktardaki krediyi ödeyememektedir. Türel Ailesi şirketi kaybetme riski ile yüzleşir. İlhan, Ozan’a ne yapıp edip para bulması konusunda emirler verir.

Ozan’ın şirkete yatırımcı olması için bulduğu kişi herkesi çok şaşırtacaktır. Türel Holding’in yeni yatırımcısı kim olacaktır?