Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisinde Burak Deniz’in imajı ilk kez ortaya çıktı!

Maraşlı dizisinde Burak Deniz’in imajı ilk kez ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, Bizim Hikaye dizisiyle geçen sezon ekranda fırtına estirdiği dönemde, ismini jön olarak ifade edilen oyuncular arasına yazdırmıştı. Bu sezon ise oyuncu Yarım Kalan Aşklar isimli BluTV dizisinde farklı bir karakter ile hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Burak Deniz, yeni dizisi Maraşlı için çalışmalara da başladı. Alina Boz ile birlikte atv ekranında yer almaya hazırlanan ünlü oyuncunun, dizideki imajı ortaya çıkmamıştı. Ünlü oyuncu yolda kameralara yakalandı ve böylelikle de dizideki imajı ortaya çıkmış oldu.

Oyuncu, setten geldiğini ve eve gitmekte olduğunu söyledi. Trafik nedeniyle daha fazla konuşamayan Burak Deniz’in hayranları ilk kez Maraşlı dizisindeki imajını görmüş oldu.

Maraşlı dizisinde Burak Deniz'in imajı ilk kez ortaya çıktı! 7

Bıyıkları ile farklı bir imaj ortaya koyan oyuncu, dizi çalışmalarının güzel gittiğini söyledi. Burak Deniz, pandemi önlemlerinin de alındığını belirtti.

Alina Boz ile Burak Deniz ikilisinin nasıl bir dizi çifti olacağını da merakla bekleyen hayranlar, Maraşlı dizisinin tanıtımlarının yayınlanmasını da dört gözle bekliyor.

Dizinin ilk 3 bölümünün çekimlerini yapan yönetmen Kudret Sabancı’nın ayrıldığı, ayrıca dizinin kötü adamı Savaş karakterine hayat veren Abdül Sesler’in rolünün de Saygın Soysal tarafından canlandırılacağı geçtiğimiz günlerde haberlere yansımıştı.