Ana sayfa Dizi Fragmanları Sol Yanım dizi setinin perde arkasında neler yaşanıyor? İşte kamera arkası!

Sol Yanım dizi setinin perde arkasında neler yaşanıyor? İşte kamera arkası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Sol Yanım dizisinin ikinci bölümü de geçtiğimiz gün yayınlandı. Dizinin reytinglerinin pek de beklenildiği ölçüde gelmemesine rağmen, yine de Star TV’nin umutları sürüyor. İyi Aile Babası isimli dizinin de rekabete katılması ile Perşembe dizileri arasında reyting yarışı iyice kızıştı.

Tüm bu çekişmelerden bağımsız olarak, Sol Yanım dizi setinde tüm ekip neşe içinde işlerini yapmaya, yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyor. Sosyal medyada ise Sol Yanım ekibinin çalışmalarının perde arkasının yer aldığı kamera arkası görüntüleri paylaşıldı.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli gibi önemli isimlerin kadroda yer aldığı dizinin setinden gelen kamera arkası görüntüleri izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Enerjilerin yüksek olduğu, sette yoğun ve titiz bir çalışma yapıldığı, oyuncular arasındaki iletişimin de iyi olduğunu kamera arkası görüntülerinde görebilirsiniz.

Ekip, işine konsantre olmasının yanı sıra esprili anlar da sette yaşanmıyor değil. O anları videoda bulabilirsiniz.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosu Melis Civelek imzasını taşıyan ‘Sol Yanım’, tesadüflerin yol açtığı yepyeni başlangıçların hikayesinde seyirciyi, Serra ve Selim aşkı ile tanıştırdı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.