Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisinde, Burak Deniz’in kirpiklerine her sahnede istemsizce odaklanıyorum!

Maraşlı dizisinde, Burak Deniz’in kirpiklerine her sahnede istemsizce odaklanıyorum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Maraşlı dizisinde Burak Deniz ile Alina Boz ikilisi muhteşem bir performans sergiliyor. İlk 3 bölüm çok beğenildi. Dizinin kemik izleyici grubu hemen oluştu ve reytingler de artmaya devam ediyor. Maraşlı dizisinin 4. yeni bölümü de 1 Şubat Pazartesi akşamı bomba gibi sahnelerle geliyor.

Mahur’a ailesinden birisinin kendisinin ölümünü istediğini söyleyen Celal Kün, bunu da dağ evinde yaşananlar ile kanıtladı… Savaş karakterinin de oraya gelmesi ve Mahur’un onun eline düşmesi söze gerek bırakmıyordu. Artık Mahur için Maraşlı’dan daha fazla güvenebileceği kimse yok.

Bir de babası İlhan’ın eski ortağı Ömer’in nasıl öldüğüne yönelik imalı sözler söyleyen Savaş, Mahur’un aklını iyice karıştıracak. Maraşlı dizisinde 4. bölüm yine renkli sahnelerle geliyor ve aksiyon da hiç düşmeyecek… Bir başka konu ise sosyal medyanın gündeminden bir türlü düşmüyor.

Burak Deniz’in daha önce de çok konuşulan kirpikleri, Maraşlı karakteri ile ekrana dönmesinden sonra da yine izleyicilerin gündeminden düşmedi… “Ya bu adamın kirpiklerine her sahnede istemsiz odaklanıyorum” diye yorum bırakan hayranlar, bu tür mesajlarla sosyal medyayı doldurmaya devam ediyor.

Burak Deniz’e hayranları tarafından “Bay kirpik” lakabı çoktan takıldı. Bazı hayranlar ise kirpikleri kadar bıyıklarına da takılı kaldıklarını ifade eden yorumlar bıraktı.

Maraşlı dizisinde, Burak Deniz'in kirpiklerine her sahnede istemsizce odaklanıyorum! 7

“Adamın kirpikleri harbi çok güzel” diye yorum bırakan Burak Deniz hayranları, “İnsan gözlerinde kaybolmayı hak ediyor” diyerek de iltifat etmekten geri durmadı.

Maraşlı dizisinin 4. bölüm fragmanı da yayınlandı ve önemli gelişmeler yaşanacağına yönelik birçok işaret var. İşte Maraşlı’nın yine haklı çıktığı, Mahur’un ona iyice bağlanmakta olduğunu gösteren sahneleriyle Maraşlı 4. bölüm fragmanı: