Ana sayfa Sosyal Medya Özcan Deniz’den bir hata daha, Seni Çok Bekledim bu işten zarar görür!

Özcan Deniz’den bir hata daha, Seni Çok Bekledim bu işten zarar görür!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında yaşananlar magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Aktan’ın şikayeti ve Deniz için uzaklaştırma kararı aldırmasından sonra bu durumdan en çok yeni dizi Seni Çok Bekledim zarar görmeye başladı.

29 Ocak Cuma akşamı izleyicilerle ilk bölümü ile buluşacak olan Seni Çok Bekledim dizisinde İrem Helvacıoğlu ile birlikte başrolde yer alan Özcan Deniz, İstanbullu Gelin dizisinden sonra uzun süre ekranda yer almadı. Dizinin tüm konseptine eline atan ve büyük emek veren oyuncu, yoğun bir hazırlık dönemi yaşadı.

Dizinin çekimleri yapıldı, tanıtımlar yayınlandı ve yayın günü de 29 Ocak olarak belirlendi. İşte tam da bu gelişmelerin ortasında Feyza Aktan’ın ortaya attığı şiddet iddiaları çok rahatsız edici oldu. Seni Çok Bekledim dizi, kadın izleyicilere hitap eden bir yapım ve Özcan Deniz hakkında magazinde çıkan iddialar da yapımı fazlasıyla etkileme potansiyeline sahip.

Ancak ikili arasında suların durulmadığı da yeni gelişmelerle ortaya çıkıyor. Hürriyet’in haberine göre, Özcan Deniz, eski eşine oturduğu villa için dava açtı. Kuzey isimli oğlunun annesi de olan Feyza Aktan’ı ecrimisil, yani haksız işgal iddiası ile mahkemeye veren Özcan Deniz, yeni gündemin baş sırasına yerleşti.

Özcan Deniz'den bir hata daha, Seni Çok Bekledim bu işten zarar görür! 7

Feyza Aktan’ın oğlunun velayeti nedeniyle tedirginlik yaşadığını sosyal medyadan paylaşmasının ardından Özcan Deniz’in açtığı dava da eklenince konu gündemde uzun süre kalacak gibi duruyor.

İki kişi arasında yaşanan bu durumun tüm ayrıntıları ile magazin gündemine gelmesi ve tam da bunun Seni Çok Bekledim isimli dizinin başlamasından önce yaşanması pek de iyi bir gelişme olarak değerlendirilmiyor.

Seni Çok Bekledim dizisinin ilk bölüm reytingleri de merakla bekleniyor.