Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde ayrılığın ardındaki büyük pişmanlık!

Baraj dizisinde ayrılığın ardındaki büyük pişmanlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Baraj dizisinde olaylar öyle bir noktaya doğru ilerliyor ki, izleyicilerin adeta ağzı açık kalıyor… Zira dizinin gidişatı entrika üstüne entrika ile dolu… 30 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 33. bölümde de izleyicilerin şaşıracağı birçok an olacak. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Gizem Karaca, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Fox TV dizisi, yine etkileyici sahnelerle hayranlarının karşısına çıkıyor.

Dizinin 33. bölümünde olaylar Nehir’in lehine gelişecek… Kim olduğu belli olmayan ama izleyicilerin Bahar olduğunu tahmin ettiği bir kişi tarafından Nehir, bir depoya kilitlenecek. Sonra da bu depo ateşe verilecek… Ardından ne mi olacak, tabii ki beyaz atlı prens Nazım, Nehir’i kendinden geçmiş bir şekilde alevlerin arasında bulacak.

Kurtarıcı Nazım, Nehir’i hastaneye yatıracak ve onca yaşanan olayı bir kenara bırakarak, ona olan aşkını itiraf edecek… Nazım diyor ki: “Ben seni çok sevdim Nehir, çok… Keşke en başa dönebilseydik, ilk tanıştığımız günlere. O zaman belki her şey bambaşka olurdu.

Nehir ise “Bırakma beni” diyerek Nazım’ın elini tutuyor ve böylelikle de hikayenin artık hangi yönde ilerleyeceği de ortaya çıkıyor.

Nazım ve Nehir ayrılığı büyük pişmanlıklar getirdi. Şimdi de bu iki karakter yıllar geçtikten sonra ayrılığa son verecek. Ancak tahmin edeceğiniz gibi Bahar, bu konuşmayı duyuyor ve artık Nehir’i ortadan kaldırmak için daha büyük bir nedeni var.

Baraj dizisinin 33. yeni bölümünde yaşanacakların detayını aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.