Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dizisinin Firuzan’ı Rojda Demirer’den set halleri dikkat çekti!

Maraşlı dizisinin Firuzan’ı Rojda Demirer’den set halleri dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden birisi de Maraşlı. Şimdiye kadar 4 bölümü yayınlanan dizi hikayesi ve güçlü oyuncuları ile öne çıktı. Reytingleri de iyi gelen dizi, artık Pazartesi akşamlarının iyi yapımları arasında sayılıyor ve iddialı rakipleri ile de yarışabilecek bir gücü bulunuyor.

Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yan karakterleri de hem hikayeleri hem de canlandıran isimlerin tecrübesi ile dikkatleri çekiyor. Dizide Firuzan Türel karakteri ile öne çıkan Rojda Demirer de ilgi çeken bir karakterle hayranlarının karşısına çıktı.

Zengin bir işadamı olan Aziz Türel’in ikinci eşi olarak hikayede yerini alan Demirer, dizeden yaptığı paylaşımlarla konaktan manzaralar sunuyor. Geçtiğimiz gün, “Bu evde sular durulmuyor” diye yorum bırakan oyuncu, takipçilerinden de güçlü bir destek buldu.

Birçok dizi hayranı yeni bölümde ne olacağını sorarken Rojda Demirer ise instagram hesabından sıklıkla dizideki sahnelerinden fotoğraflar paylaşıyor ve kısa mesajlar sunuyor.

Maraşlı dizisinin Firuzan'ı Rojda Demirer'den set halleri dikkat çekti! 32

Son olarak, “Sinsilik bizde bir aile geleneğidir” diyerek Firuzan karakterine gönderme yapan oyuncuya hayranlarından yine büyük ilgi gösterildi. “Çok keyifle izliyoruz” diye yorum bırakan Maraşlı hayranları, 8 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 5. bölümü de heyecanla beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

İşte dizinin 5.bölüm fragmanı: