Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin perde arkasında yaşanan gerçekleri Hafsanur Sancaktutan ortaya döktü!

Son Yaz dizisinin perde arkasında yaşanan gerçekleri Hafsanur Sancaktutan ortaya döktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz, Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan iddialı bir dizi. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizinin reytinglerinin son dönemde düşmeye başlaması biraz rahatsızlık verdi.

Hikayenin gelişimi ve gerçekçiliği noktasında çok iyi bir kurgu olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Özellikle Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz ile Ali Atay ve Funda Eryiğit dizi çiftleri noktasında iyi uyum sağlamaları ile dikkat çekiyor. Yağmur ve Akgün çok beğenildi. Aynı şekilde Selim ile Canan da izleyicilerin duygularını harekete geçiren bir ikili oldu.

Hafsanur Sancaktutan, bu dizi ile birlikte adeta kariyer basamaklarını çifter çifter çıkmaya başladı. Sette sergilediği sempatiklikleri zaman zaman sosyal medyada paylaşan oyuncu, hayranlarından da büyük destek görüyor. Hızla hayran kitlesini de artıran oyuncu, ayrıca eğlenceli kişiliği ile de sosyal medyada adından konuşturmasını biliyor.

Setten paylaştığı video ile çekimlerin perde arkasını kendi gözünden yansıtan Sancaktutan, Alperen Duymaz ile birlikte çektirdiği selfilerle de binlerce beğeni topladı. İkilinin iyi anlaşması da bir şans olarak değerlendiriliyor.

Son Yaz dizisi hikayesi ve oyunculuk performansları ile çok daha iyi reytingleri hak ederken, özellikle de Hafsanur Sancaktutan, dizi sayesinde daha geniş kitleler tarafından ilgi görmeye, hayranlarının sayısını artırmaya devam ediyor.

İşte genç oyuncunun gözünden Son Yaz dizisinin perde arkasında yaşananlar: