Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maraşlı dizisinin yönetmeninden bomba gibi bir dizi anlaşması!

Maraşlı dizisinin yönetmeninden bomba gibi bir dizi anlaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı isimli dizi geçen sezon atv ekranında yayınlandı. 26 bölüm boyunca etkileyici bir hikaye anlatan dizinin oyunculuk performansları da çok iyiydi.

Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hem hikayesi hem de çekim kalitesi çok konuşuldu. Dizinin bu başarıyı elde etmesinde en önemli rollerden birisi de yönetmen Arda Sarıgün’e aitti.

Medyapım’ın yeni dizisinin de Arda Sarıgün’e emanet edildiği ortaya çıktı. Hazal Kaya’yı uzun bir aradan sonra yeniden setlere döndürecek olan yeni dizi ABD yapımı olan Oasis’in yerli uyarlaması olacak.

Maraşlı dizisinin yönetmeninden bomba gibi bir dizi anlaşması! 9

Bilimkurgu kategorisinde yer alan dizinin haklarını satın alan Medyapım, başrol için Hazal Kaya’nın yanı sıra Buğra Gülsoy ile anlaşma yaptı.

Dizinin hazırlıkları titizlikle devam ederken, Maraşlı ile öne çıkan yönetmen Arda Sarıgün de Medyapım ile proje konusunda anlaştı.

Medyapım bilindiği üzere uyarlamalar konusunda çok etkili bir yapım firması. Oasis’in Türk uyarlaması da çok farklı olacaktır ve çok ses getirecektir.