Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra Buğra Gülsoy’un yeni dizisi netleşti!

Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra Buğra Gülsoy’un yeni dizisi netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım yeni bir dizi hazırlığı yapıyor. Oasis isimli dizinin yerli uyarlamasında kadroda kimlerin yer alacağı konusu da merakla bekleniyor…

Hazal Kaya ile Fatih Aksoy’un yeni proje için el sıkıştığı bilgisi daha önce gelmişti. Ünlü oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yapacak. En son Bizim Hikaye isimli dizide izlediğimiz Hazal Kaya, Burak Deniz ile partner oldu.

Hazal Kaya’nın yeni dizisindeki partneri de çok merak ediliyordu. İşte bu isim netleşti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Buğra Gülsoy, yeni dizinin başrol erkek oyuncusu oldu.

Geçen sezon TRT1 ekranında yayınlanan Uyanış Büyük Seçuklu isimli dizide Sultan Melikşah karakterini canlandıran ünlü oyuncu, yeni sezonda yine ekranlarda yer alacak.

Kızım dizisindeki güçlü performansının ardından Azize isimli kısa süreli bir yapımda rol alan Buğra Gülsoy, TRT1 dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu’da yeteneklerini konuşturdu. Tarihi yapımda güçlü oyunculuk sergileyen Gülsoy’a takipçileri de büyük övgülerde bulundu.

Proje ikinci sezonda farklı bir konsept ile ilerleyeceği için ünlü oyuncu da yapımcı ile yollarını ayırmıştı. Yeni sezonda yeni bir rol ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Buğra Gülsoy’un yine iyi bir iş çıkartacağından herkes emin.

Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy uyumu da çok merak ediliyor. Dizi Fox TV için hazırlanıyor ve yönetmenliğini de Arda Sarıgül üstlendi.