Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı final yapalı bir sene oldu ama ne Burak Deniz ne de izleyiciler diziyi unutabildi!

Maraşlı final yapalı bir sene oldu ama ne Burak Deniz ne de izleyiciler diziyi unutabildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı Maraşlı, Türk televizyon tarihinin en unutulmaz işlerinden biri olarak çoktan yerini aldı. Düşük reyting gerekçesiyle kısa sürede final kararı verilen Maraşlı dizisi, sona erişinin birinci yıldönümünde Burak Deniz ve hayranları tarafından anıldı.

Ekranın kısa ömürlü ama fenomen olan, uzun yıllar da akıllardan çıkmayacak dizilerinden birisi de Maraşlı oldu. ATV’de yayınlanan dizi beklenen ilgiyi göremese de sınırlı bir izleyici kitlesine ulaştı ve izleyenler tarafından büyük bir ilgiyle de takip edildi. Reytingleri düşük geldiği için diziyi 26 bölümde bitiren kanal, yine de uzun süre projenin arkasında durdu.

Dün, Maraşlı dizisinin final yapmasının birinci yıldönümüydü. Unutulmaz dizi Maraşlı, 13 Temmuz 2021’de yayınlanan final bölümüyle ekrana veda etmişti. Maraşlı dizisinin sona ermesinin birinci yıldönümü başrol oyuncusu Burak Deniz tarafından da unutulmadı. Burak Deniz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Ben de özledim ben de..resmin var şuan elimde:)) #maraşlıseneidevriye” diye yazdı.

Maraşlı final yapalı bir sene oldu ama ne Burak Deniz ne de izleyiciler diziyi unutabildi! 52

Maraşlı dizisi Burak Deniz’in kariyerinde çok önemli bir yere sahip. Çünkü başarılı oyuncu daha önce başka dizilerde rol almasına rağmen Maraşlı ile kariyerinde büyük bir dönüm noktası yaşamıştı. Maraşlı’nın ardından Burak Deniz’in işleri açılmış arka arkaya çok iddialı projelerde yer almıştı. Başarılı oyuncu yeni projelerine başarıyla devam ediyor.

Maraşlı dizisinin final bölümünün yıldönümü izleyiciler tarafından da unutulmadı. Dizinin hayranı olan izleyiciler Maraşlı dizisini asla unutamayacaklarını belirtilerek çok sevdikleri diziye çok büyük bir haksızlık yapıldığına dikkat çekti.

11 Ocak 2021’de başlayan dizi, 13 Temmuz 2021’de 26. bölümüyle final yapmıştı. Dizi, Türkiye’deki yayınının bitmesinin ardından başka ülkelerden de ilgi gördü. Pek çok ülkeye satılan ve hayran kitlesi oluşturan diziyle ilgili güzel haberler gelmeye devam ediyor. Maraşlı, son olarak Güney Amerika ülkesi Panama’da yayınlanacağı haberiyle yine gündem oldu.