Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul’dan sonra Teşkilat dizisinin ilacı Behzat Ç’de gizli!

Çağlar Ertuğrul’dan sonra Teşkilat dizisinin ilacı Behzat Ç’de gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Çağlar Ertuğrul’un ikinci sezon sonu itibariyle Teşkilat dizisinden ayrıldığının ortaya çıkmasının ardından oyuncunun yerine kimin geleceği konusu gündemde. Yapım firması, senaristler birçok isim üzerinde düşünüyor ve belki görüşmelere de başlamış olabilir.

Ancak bu noktada bu karakteri canlandıracak ismin ve karakterin tarzının izleyici üzerinde çok etkili ve farklı olması gerekiyor ki, Serdar karakterinin gidişini izleyiciler kabul etsin. Bu noktada hem yapımcı hem de senarist hem de TRT1 adına kritik bir seçim yapılacak. Bu seçim yapılırken karakterin Serdar’a benzememesi, çok farklı bir karakter olması gerekiyor.

Çağlar Ertuğrul'dan sonra Teşkilat dizisinin ilacı Behzat Ç'de gizli! 11

İşte bu noktada Erdal Beşikçioğlu’nun üzerine yapışsa da milyonların sevgisini kazanan Behzat Ç karakterine benzer, biraz serseri ve kuralları esnetebilen, ama ülkesinin çıkarı için canını vermeye hazır bir karakter nasıl olurdu?

Behzat Ç’nin bu kadar çok sevilmesinin altında aslında içindeki duyguları dışa vuran gerçekçi bir kimlik sergilemesi oldu. Birçok kişinin içinde yaşattığı ve belki de hiçbir zaman ortaya çıkarmadığı serseri, aykırı ve makul olandan biraz uzak ama sorun çözen, işi sonuca ulaştıran bir karakter olduğu için Behzat Ç’ye olan ilgi çok yükseldi.

Çağlar Ertuğrul'dan sonra Teşkilat dizisinin ilacı Behzat Ç'de gizli! 12

Şimdi Teşkilat dizisinin ikinci sezonda yaşadığı izleyici kaybı düşünülür ise, hikayeye yeni gelecek olan erkek başrolün normal ve sıradan olmaması, biraz aykırı ve serseri olması izleyicileri de yeniden diziye çekme konusunda iyi bir seçim olabilir.

Bu noktada Çağlar Ertuğrul’un yerine Behzat Ç’nin çizgisini andıran bir karakter düşünülse kim olurdu? Çukur’un Çeto’su Erkan Avcı mesela nasıl olurdu? Oyuncu, en son Kuruluş Osman dizisinde Aya Nikola karakteri ile de yine yeteneklerini sergilemişti.

Çağlar Ertuğrul'dan sonra Teşkilat dizisinin ilacı Behzat Ç'de gizli! 13

Veya Şevkat Yerimdar ile hafızalara kazınan Özgürcan Çevik nasıl olurdu? 1983 yılında Ankara’da dünyaya gelen Özgürcan Çevik, uzun süredir ekranlarda yoktu.

En son Çember dizisiyle izlediğimiz oyuncu, 2018-2019 sezonundaki İkizler Memo Can dizisinden iki yıl sonra Çember’de Hakan karakteri ile yer aldı.  Polis olarak izlediğimiz Özgürcan Çevik de acaba ajan rolüyle Teşkilat’a çok yakışmaz mı?

Çağlar Ertuğrul'dan sonra Teşkilat dizisinin ilacı Behzat Ç'de gizli! 14

Belki de böyle bir rol için en uygun adaylardan birisi Ertan Saban idi ama onu Show TV’nin Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizisinde izleyeceğiz.

Çağlar Ertuğrul'dan sonra Teşkilat dizisinin ilacı Behzat Ç'de gizli! 15

Birçok izleyici için de farklı isimler öne sürülebilir. Ancak bir gerçek var ki, Teşkilat dizisini ayağa kaldıracak bir rol için sıradan bir karakter oluşturulmamalı ve daha önce sıra dışı rolleri ile öne çıkan isimlere odaklanılmalı diye düşünüyoruz.

TRT1’in iki sezona damga vuran ama Yargı dizisinin de gerisinde kaldığı gerçeğini gördüğümüz Teşkilat’ın yeniden ayağa kalkması hem de Çağlar Ertuğrul gibi güçlü bir ismin ayrılığından sonra kolay olmayacaktır.