Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı ne yaptın sen, 3. bölüm fragmanları ateş gibi yakıyor!

Maraşlı ne yaptın sen, 3. bölüm fragmanları ateş gibi yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Maraşlı’nın ilk iki bölümü o kadar büyük ilgi çekti ki, dizinin hayranları sabırsızlıkla 3. bölümün gelmesini bekliyor. 25 Ocak Pazartesi akşamı bomba gibi sahneler izleyicileri bekliyor.

Mahur’u Savaş’tan korumak için kendi hayatını bile tehlikeye atan Maraşlı, neden bu kadar ilgi gösterdiğini de Mahur’a açıklamak durumunda. Aileden kimin onu öldürmek istediği de bu bölümde ortaya çıkabilir. Veya işaretleri görebiliriz. Her şeyden önce Ozan ve Necati karakterlerinin bu işe dahil olma ihtimalleri var. Ancak fragmanda yer alan görüntüler yanıltıcı da olabilir.

Savaş hapisten bir şekilde çıkacak. Maraşlı, Mahur’u korumak için herkesi karşısına alıyor ve bir anda da ailenin tepkisini çekiyor. “Haydut” olarak görülmeye başlayan Maraşlı, Mahur’u da ikna edemiyor. Mahur belki ondan korkuyor ama aralarında bir yakınlaşma da yeni bölümde yaşanacak gibi izlenim var…

Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin çok başarılı bir uyum sergilemeleri, yüksek enerjileri ve güçlü oyunculuk performansları ile Maraşlı dizisinin 3 bölümü de büyük heyecan dalgası oluşturacak.

Maraşlı ve Mahur’un zorlu anlarında izleyiciler ekran başından kalkamayacak. İşte Maraşlı dizisinin 3. bölümü için yayınlanan fragmanları…

Maraşlı dizisi 3. bölüm 2. fragmanı:

Maraşlı dizisi 3. bölüm 1. fragmanı: