Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinde Hazar Ergüçlü’yü çıldırtan makyaja çözüm bulundu!

Alev Alev dizisinde Hazar Ergüçlü’yü çıldırtan makyaja çözüm bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazar Ergüçlü, Show TV ekranında yayınlanmakta olan Alev Alev isimli dizide Çiçek karakterine hayat veriyor ve başarılı performansı ile de hayranlarından takdir alıyor. Oyuncu, Demet Evgar ve Dilan Çicek Deniz ile birlikte yeni dizisinde iyi bir iş çıkartmakta. Alev Alev’in reytingleri de gayet iyi ve kemik izleyici kitlesini de oluşturdu.

Kameralara konuşan Hazar Ergüçlü, dizide her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Oyuncu, “Zordu, karakteri kabul ederken böyle beklemiyordum. Hissedemiyorsun, heyecanlanıyorsun olacaklar için, öngöremiyorsun birebirde neler olabileceğin. Yorucu açıkçası öyle bir makyaj ile oynamak” diye konuştu.

Daha sıra dışı karakterler oynamayı sevdiğini ifade eden oyuncu Çiçek karakterini canlandırdığı için de pişman olmadığını ve çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ağır makyajın 6 saat kadar sürdüğünü ifade eden oyuncu, bu durumun da çok rahatsızlık verdiğini ifade etmeden geçemedi. 6 saat süren ağır bir makyaj her oyuncu için çok zor bir durum. Ancak son dönemde bu konuda önemli bir gelişme de yaşanmış, Ergüçlü, “Şimdi hafifletecek birkaç yöntem bulduk. Şimdi 45 dakika 1 saate indi. Bayağı kolaylaştı hayatım” diye konuştu.

Makyajın cildine zarar verebileceği ile ilgili soru üzerine oyuncu, bu durumun kendisini yorduğunu ama işini de severek yaptığını dile getirdi. Ergüçlü, “Özen göstermeye çalışıyorlar, elimizden geldiğince buna dikkat ediyoruz. İyiyim yani bu durumla” dedi.

Makyajdan sonra yüzünü dinlendirdiğini de anlatan oyuncu, cildine bakma konusunda bazen üşengeç olabildiğini ama dizi ile birlikte böyle bir seçeneğinin kalmadığını da ifade etti.

Ergüçlü, “Çok sıkı şekilde temizliğine dikkat ediyorum, çok ilgileniyorum cildimle. Hiç aksatmıyorum bakamını” dedi.

Senaryoyu ilk okuduğunda bir solukta bittiğini ve rolü kabul etmekteki nedeninin de bu olduğunu anlatan oyuncu, “Çok acayipti, çok mutlu oldum bana geldiği için bu rol. Böyle bir dizide oynama ihtimali doğduğu için. Hemen kabul ettim, düşünecek bir şey de yoktu zaten” dedi.

İşin getirdiği sıra dışılıkları çok sevdiğini anlatan oyuncu, reytingin yüksek olmasından tüm ekip olarak mutlu olduklarını, sahnelerin temposunun hiç düşmemesinin de heyecan verici bir şey olduğunu sözlerine ekledi.