Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı niye bu kadar başarılı oldu biliyor musunuz? İşte o sır!

Maraşlı niye bu kadar başarılı oldu biliyor musunuz? İşte o sır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle ilk iki bölümü buluşan Maraşlı dizisinin reytinglerini artırması ve kemik izleyici kitlesine daha ilk 2 bölümden kavuşması çok önemli bir artı oldu. Pazartesi gibi zorlu bir günde bir anda Sefirin Kızını geride bırakan, Yasak Elma’yı da ikinci bölümüyle total ve AB’de geçen Maraşlı, ekranda tutunabileceğini ve daha da güçlenebileceğini gösteren bir yapım.

Dizide Burak Deniz ve Alina Boz başrollerde yer alıyor ama yan karakterler de çok önemli. Kıymetli isimleri bünyesinde barındıran Maraşlı dizisinin hikayesindeki en önemli nokta ise yan karakterlerin her birinin kendi hikayelerinin olması ve bunların da genel hikayeye büyük katkı yapması. Böyle olunca da merak unsuru artıyor, izleyiciler diziye daha da çok tutuklu kalıyor. Dizinin en büyük sırrı da aslında bu yan karakterlerin hepsinin içinin dolu olması ve kendi hikayeleri ile güçlü bir duruş sergilemeleri. Böylelikle dizi tek düzelikten çıkıyor ve başrolün dışında da izleyicileri cezbeden yan karakterleri oluşturmuş oluyor.

Serhat Kılıç, Saygın Soysal, Rojda Demirer, Cemil Büyükdöğerli, Melis İşiten, Neslihan Acar, Kerem Atabeyoğlu gibi isimler diziye renk kattı. Yan karakterlerin önemi de her geçen bölüm artıyor. İlhan Türel karakterine hayat veren Cemil Büyükdöğerli dizide etkili bir isim. Karakter hakkında bilgi veren Cemil Büyükdöğerli, şunları söyledi: “İlhan çok hırslı, işkolik. Dolayısı ile ilişkilerini etkiliyor bu, eşiyle, ailesiyle, çocuğu ile. İşten pek vakit ayıramıyor ailesine. Böyle bir çatışma yaşıyor karısıyla ve oğluyla. Biraz hırslı, işin başına geçtikten sonra kendine inanıyor ve dahasını istiyor. O da başına işler açacak mı yoksa başaracak mı, göreceğiz.”

Maraşlı niye bu kadar başarılı oldu biliyor musunuz? İşte o sır! 11

Maraşlı dizisi ile birlikte uzun süre ara verdiği dizi setlerine geri dönüş yapan Melis İşiten ise, İlhan karakterinin eşi Dilşad Türel’e hayat veriyor. Eşinin kendisi ve çocuğu ile ilgilenmemesi Dilşad’ın hayatını fazlasıyla etkiliyor. Melis İşiten karakterin ilerleyen dönemlerde kötü yanlarının ortaya çıkacağının mesajını şu sözlerle verdi:

“Benim karakterim birazcık kendi sebepleriyle süreç içinde evrilecek açıkçası. Onun için direkt kötü demek doğru olmaz. Ama kendi sebeplerinden dolayı zaman zaman hata yaptığı, iyiden saptığı anları olacak. Ama her şeyin sebebi olduğu için böyle olacak. Ailenin dengesinde içeride bir gelini oynuyorum ben.”

Maraşlı niye bu kadar başarılı oldu biliyor musunuz? İşte o sır! 12

Maraşlı dizisinde Celal karakterinin hayatta en değer verdiği kişi kızı Zeliş. Bu karaktere de minik oyuncu Bedriye Roza Çelik hayat veriyor. İlk başlarda çok konuşkan olan Zeliş, vurulduktan sonra yaşadığı şok ile konuşamayan birisine dönüşüyor. Alina Boz’un canlandırdığı Mahur hayatlarına girince ise hem yüzü gülüyor hem de değişmeye başlıyor.

Maraşlı niye bu kadar başarılı oldu biliyor musunuz? İşte o sır! 13

Dizide bir diğer çocuk karakter olan Oğuz’a ise Mert Ateş hayat veriyor. Minik oyuncu, babasının işi ile uğraşması ve kendisine ilgi göstermemesi nedeniyle içine kapanık bir çocuğu oynadığını söyledi.

Maraşlı dizisinin setinden görüntüleri ve oyuncuların açıklamalarını vidodan izleyebilirsiniz.