Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’den Kuzey Yıldızı İlk Aşk’taki abisine sevgi dolu jest

Aslıhan Güner’den Kuzey Yıldızı İlk Aşk’taki abisine sevgi dolu jest

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, Cumartesi akşamlarının sevilen komedi yapımlarından. Dizide İsmail Demirci ile birlikte başrolde yer alan Aslıhan Güner, setin de neşesi adeta. Esprili, sıcak, samimi, doğal halleriyle sosyal medyadaki paylaşımlarından da bu durum görülüyor.

Ordu’da yılın uzun bir dönemi ailelerinden uzakta yaşayan oyuncular ve ekip, birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bir hale gelmiş. Aslıhan Güner, setten yaptığı paylaşımlarla bu durumu da ortaya koymakta.

Oyuncu, dizide birlikte rol aldığı meslektaşlarına olan sevgisini de instagram sayfasından bol bol gösteriyor. Son olarak dizide abisi Sefer’i oynayan Toygan Avanoğlu ile bir pozlarını paylaştı oyuncu.

Avanoğlu’nun doğumgününü kutlayan Aslıhan Güner, “iyi ki doğdun canım benim, iyi ki varsın, nice güzel senelere, güzel abim” notunu düştü.

Aslıhan Güner'den Kuzey Yıldızı İlk Aşk'taki abisine sevgi dolu jest 8

Aslıhan Güner, kamera arkasından da pek çok paylaşım yapıyor. Özellikle sete hazırlanırken makyaj masasından bol bol fotoğraf ve videolar paylaşmakta.

Son olarak da aşağıdaki fotoğrafı paylaşarak dizide artık kendisiyle özdeşleşen ‘uheeey’ sözünü de fotoğrafa not düşmüş…

Aslıhan Güner'den Kuzey Yıldızı İlk Aşk'taki abisine sevgi dolu jest 9