Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın hummalı çalışmasında büyük bir sürpriz var! Tüyoyu verdi ama anlayana aşkolsun!

Hazal Kaya’nın hummalı çalışmasında büyük bir sürpriz var! Tüyoyu verdi ama anlayana aşkolsun!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, şu sıralar yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmekte. Oyuncu, uzun süre mesafeli durduğu sosyal medyaya yaklaşık bir yıldır etkin bir şekilde katılım gösteriyor. Bol bol paylaşımlar yapan oyuncu, hayranlarını mutlu ederken, kimi zaman da merakta bırakan paylaşımlarıyla heyecan yaratıyor!

Bir süredir İzmir’de oyuncu. Oğlu Fikret Ali ile birlikte eşi Ali Atay’ın yanına gitti. Şu sıralar Fox TV’nin ön plana çıkan yapımlarından birisi olan Son Yaz’da oynuyor Ali Atay. Hazal Kaya da eşini yalnız bırakmamak için oğlunu alıp bir süreliğine İstanbul’dan gitti.

Kaya, İzmir’de boş durmuyor! Oyuncunun ismi bir süre önce Netflix için çekilecek olan Pera Palas dizisiyle anılıyor.
Emre Şahin’in yöneteceği, Elif Usman’ın senaryosunu yazdığı diziyle ilgili şu anda bir gelişme yok ama Karga Seven Pictures’ın yapımcılığını üstleneceği dizi, bir kaç ay önce gündeme gelmişti.

Hazal Kaya ise bir sürprizi olduğunu söylüyor zaman zaman instagram paylaşımlarında. Çok çalıştığını ve yorulduğunu da aktarıyor takipçilerine zaman zaman. Tabii ki hesabını takip edenler de merak ediyor bu sözlerden sonra neler yaptığını?

Oyuncu, son olarak yaptığı paylaşımla merakı bir kat daha arttırdı! Laptop’ının yanında kalem ve defterinin bir fotosunu çeken oyuncu, “Verdiğiniz ödevler bitemez oldular, dirseklerim çürüdü” notunu düştü. Hazal Kaya’nın notunda etiketlediği isim ise dikkat çekti!

Hazal Kaya'nın hummalı çalışmasında büyük bir sürpriz var! Tüyoyu verdi ama anlayana aşkolsun! 8

Bu isim Çağ Çalışkur’du! Bilenler biliyor ama bir kez daha hatırlatalım; Çağ Çalışkur, usta oyuncu İpek Bilgin’in kızı. Babası da Tiyatro sanatçısı, oyun yazarı ve yönetmen Cüneyt Çalışkur. Aynı zamanda usta oyuncu Rüçhan Çalışkur da halası.

Çağ Çalışkur da tiyatro oyuncusu. Son dönemde Bahar Bahar ile birlikte Craft Oyunculuk Atölyesi ile anılıyor. Pek çok ünlü oyuncunun eğitimine de katkıda bulunan bir atölye olarak biliniyor. Hazal Kaya’nın da bu atölyeden eğitim aldığı yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Oyuncunun bir süredir çok yoğun çalıştığı şeklindeki sözlerinin de nedeni sonunda anlaşıldı! Hazal Kaya’nın mesleğinde kendisini geliştirmek adına yeni bir çaba içine mi girdiği görülmekte. Aynı zamanda Pera Palas isimli projesi için de özel bir eğitim mi aldığı merak konusu oldu?

İlerleyen dönemlerde Hazal Kaya muhakkak bu konuda net açıklamalar yapacaktır ancak bir sürpriz yapmaya hazırlandığı tahmin ediliyor paylaşımlarıyla birlikte…

Bu arada İstanbul’da kar yağışı ile birlikte çoluk çocuk herkes kar fotoğrafları yayınlamaya, kardan adam yapmaya başladı. İzmir’de kar yağışı olmayınca Hazal Kaya da kar olan bir yere gittiğini anlatmış aşağıdaki paylaşımıyla.

Hazal Kaya'nın hummalı çalışmasında büyük bir sürpriz var! Tüyoyu verdi ama anlayana aşkolsun! 9