Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’dan Mahur’a iltifat! Burak Deniz hem partnerine iltifat etti hem de yanlışı ortaya koydu!

Maraşlı’dan Mahur’a iltifat! Burak Deniz hem partnerine iltifat etti hem de yanlışı ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmaya başlayan Maraşlı dizisinin ilk 3 bölümü büyük bir ilgi gördü. Dizinin hikayesi de çok iyi ilerliyor ve oyunculuk performansları ile birlikte ilgi de giderek artıyor.

Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin enerjisi ve uyumları da çok merak edildi. Bu arada setten de izleyicileri mutlu eden fotoğraflar gelmeye devam ediyor. Burak Deniz instagram hesabından yayınladığı pozlarla hayranlarını mutlu etti. Oyuncu rol arkadaşına da iltifat ile karışık esprili bir gönderme yapmayı da ihmal etmedi. Deniz, ayrıca dizideki bir sahnenin çekimleri sırasında yaşanan aksaklığı da duyurdu.

Maraşlı'dan Mahur'a iltifat! Burak Deniz hem partnerine iltifat etti hem de yanlışı ortaya koydu! 10

Setten fotoğraflar yayınlayan Burak Deniz, “Teşekkürler tüm Maraşlı ailesi adına” diye yorum yazdı. Fotoğrafların birisinde ise Alina Boz ile birlikte çekildikleri bir kare vardı.
Burak Deniz, “Evet Alina Boz, bence de çok güzel çıkmışsın” diyerek iltifatta bulundu ve gözlerinin kapalı olduğu ana da atıf yaptı…

Maraşlı'dan Mahur'a iltifat! Burak Deniz hem partnerine iltifat etti hem de yanlışı ortaya koydu! 11

Alina Boz ise bu paylaşıma yanıt vererek, “Gözlerimi dinlendiriyorum” diye yazdı. İkilinin bu etkileşimi de binlerce kişi tarafından ilgiyle izlendi ve çok fazla beğeni aldı.

Ancak esprili yorumlar da hemen ardından geldi. Maraşlı’nın tabiriyle “Benim görevim güzel çıkmak değil Bayan” şeklindeki yorumlar çok gülümsetti.

Maraşlı'dan Mahur'a iltifat! Burak Deniz hem partnerine iltifat etti hem de yanlışı ortaya koydu! 12

Burak Deniz dizi setinden bir başka paylaşımında ise sette yaşanan bir yanlışlık hakkında bilgi verdi. 3. bölümde hatırlanacağı üzere Aziz, İlhan, Necati karakterlerinin içinde bulunduğu aracın bagajı benzin dökülerek yakılmış ve bu 3 karakter de arabanın içinde bırakılmıştı.

Burak Deniz, görüntü yönetmeni Hakan Okumuş ile birlikte Alina Boz tarafından çekilen fotoğrafını paylaştı ve dikkat çeken şu yorumu yazdı:

“Pek sevgili görüntü yönetmenimiz @h_okumus birlikte sahneden önce yanlışlıkla yanan aracı merak ile izlerken çekilmiş bir kare.”

Maraşlı'dan Mahur'a iltifat! Burak Deniz hem partnerine iltifat etti hem de yanlışı ortaya koydu! 13