Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’nın kıyafetine Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar “Of der susarım” diye yorum bıraktı!

Serenay Sarıkaya’nın kıyafetine Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar “Of der susarım” diye yorum bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, uzun süredir dizilerle gündeme gelmiyor. En son televizyon ekranında Medcezir ile yer alan, dijital proje olan Fi’den sonra da dizi setlerine uğramayan oyuncu, Alice müzikali ile sahnede yeteneklerini sergilemişti.

Instargam’dan zaman zaman yaptığı paylaşımlarla göz dolduran oyuncu, yine farklı ve etkileyici bir fotoğrafını yayınladı. Sarıkaya, “Haberim yokmuş gibi çek kanka!” yorumu ile paylaştığı bu fotoğrafa saatler içinde 300 binden fazla beğeni geldi. Sarıkaya’nın Alice müzikalindeki arkadaşları Merve Dizdar ile Ezgi Mola da yorum bırakmadan duramadı.

Serenay Sarıkaya'nın kıyafetine Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar "Of der susarım" diye yorum bıraktı! 8

Ezgi Mola, “Kız” mesajı ve kalpli emoji bıraktı. Merve Dizdar ise “Of der susarım” diye yorum yazdı… Takipçiler de ünlü oyuncunun güzelliğine yönelik bir çok iltifatta bulundu.

Serenay Sarıkaya'nın kıyafetine Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar "Of der susarım" diye yorum bıraktı! 9

Bilindiği üzere hem Mola hem de Dizdar şimdilerde TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye ve Gülben isimli iki kız kardeşi canlandırıyor.

Sibel Can’ın da dikkatini çeken paylaşıma kalp emojisi bırakması dikkatlerden kaçmazken, Ceylan Ertem ise “Bebek haydi Bergen’i bekliyorum heyecanla” şeklindeki yorum ile ünlü oyuncunun pandemi nedeniyle ertelenen film projesine gönderme yaptı.