Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledik’e başlayan İrem Helvacıoğlu’na ‘biz de seni çok bekledik’ mesajı

Seni Çok Bekledik’e başlayan İrem Helvacıoğlu’na ‘biz de seni çok bekledik’ mesajı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Çok Bekledim’e başlayan İrem Helvacıoğlu, gittikçe güzelleşiyor! Cuma akşamı Star TV ekranında yeni bir dizi başlıyor… İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz’in başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölümü de hayranlar tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyor… Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz karakterine hayat veren oyuncunun hayranları da merakla yeni rolüne kilitlenmiş durumda.

Instagram hesabından yeni dizisi öncesi üst üste paylaşımlar yapan İrem Helvacıoğlu’na büyük bir destek de göze çarpıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakterinin ardından başka bir dizide görünmeyen oyuncu, bir süre dinlendikten sonra yeniden setlerde kendisini gösterdi.

Seni Çok Bekledik'e başlayan İrem Helvacıoğlu'na 'biz de seni çok bekledik' yorumu! 1

Dikkat çeken bir aşk hikayesi ile gelen oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile heyecanı da artırıyor. “Diziyi değil ama seni çok bekledim” diye esprili yorumlar bırakan takipçiler, reytinglerin de bol olmasını, projenin güzellikler getirmesini diledi. Dizinin ismine atıf yapan birçok hayranı, “Biz de Seni Çok Bekledik” diye mesajlar yayınladı.

Oyuncunun son paylaşımları ise hayranlarından büyük ilgi gördü. Birçok takipçisi de “İrem gittikçe güzelleşiyorsun” diye yorumlar bıraktı. “Yaktın beni, ne kadar da güzelsin” gibi iltifatlar alan oyuncunun hayranları yeni dizisi için de ekran başına geçeceklerini belirten yorumlar yaptı.

Seni Çok Bekledik'e başlayan İrem Helvacıoğlu'na 'biz de seni çok bekledik' yorumu! 2

İrem Helvacıoğlu’nun paylaşımlarına kısa sürede 100 binin üzerinde beğeni gelirken, binlerce de yorum paylaşılıyor. Oyuncunun 3.7 milyon olan instagram hesabı da her geçen gün büyüyor.